Първоначално изпратено от the architect
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
Продаде ли?
Има и нещо друго. Хима като по-ликвиден е едно от местата дето си държа кеша когато борсата е нагоре .После гледам да възстановявам ако мога на подходящи нива. То и затова по тази позиция нямам добри печалби. Примерно последно купувах средата на декември почти на тези нива.
Но за сега кеш имам. Не упях вчера да го пласирам от пинтилък. Все чаках на ниски нива едни капии и взех но смешно малко. Нищо, мисля февруари ще има пак промоции другаде.Last edited by VNM; 10.01.2017, 12:32.
Коментар
-
Първоначално изпратено от absd Разгледай мнение
едва ли ще е задълго....за какво му е да сипе наведнъж и да натисне цената надолу като може да си вземе всичко и на тези нива....друг е въпроса че тук има голяма вероятност много скоро цената да поеме рязко нагоре и да съответния продавач да остане разочарован(а от пропуснати ползи най-боли) но въпрос на мнение и виждане по въпроса....аз съм бичи настроен към позицията и по мое скромно мнение ръстът тук тепърва предстои
успех на всички настоящи и бъдещи акционери...
Не е Препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеНякой през елана продава на тези нива и спира цената
успех на всички настоящи и бъдещи акционери...
Не е Препоръка!!!"В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнениеТук от злобните постинги си личи,че много болка има.Явно са с репа в хима.
Коментар
Коментар