IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
    Ташака и монтьо се загубиха в тази тема а викаха че щяло да пада още и още
    Кретений на мен Потъник никога не ми е харесвал много и затова се заредих здраво с цкб.Как да сравнявам цкб което до тук ми е с 63% ръст и Потъник който едва днес даде възможност на един колега курифей да излезе с 5 ст на плюс или да е едва с 3 % доходност .

Коментар

• Тук се надам да ги мушнем скора тия последните за марта де са ;-
      1,63-1,74 -1,87
      Ама всеки да си гледа в паничката и да си чака "Черпака" от бакаря- без препоръки

Коментар

• Възможен е и отлив на средства от други позиции и вливането им тук (смяна на коня).
        The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение

Продаде ли?
          Признавам - не. Но и нямах чак 20К , много нескромни желания.
          Има и нещо друго. Хима като по-ликвиден е едно от местата дето си държа кеша когато борсата е нагоре .После гледам да възстановявам ако мога на подходящи нива. То и затова по тази позиция нямам добри печалби. Примерно последно купувах средата на декември почти на тези нива.

Но за сега кеш имам. Не упях вчера да го пласирам от пинтилък. Все чаках на ниски нива едни капии и взех но смешно малко. Нищо, мисля февруари ще има пак промоции другаде.
          Last edited by VNM; 10.01.2017, 12:32.

Коментар

• Няколко бързи ластика ще тласнат масата.
            Без препоръки!

Коментар

• Ташака и монтьо се загубиха в тази тема а викаха че щяло да пада още и още

Коментар

• Първоначално изпратено от VNM Разгледай мнение
                Колко ти трябват?
                Продаде ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от absd Разгледай мнение

едва ли ще е задълго....за какво му е да сипе наведнъж и да натисне цената надолу като може да си вземе всичко и на тези нива....друг е въпроса че тук има голяма вероятност много скоро цената да поеме рязко нагоре и да съответния продавач да остане разочарован(а от пропуснати ползи най-боли) но въпрос на мнение и виждане по въпроса....аз съм бичи настроен към позицията и по мое скромно мнение ръстът тук тепърва предстои
                  успех на всички настоящи и бъдещи акционери...

Не е Препоръка!!!
                  Тия дето осребряват в момента фермата,Неохим и други такива къде ли ще насочат парите?

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                    Някой през елана продава на тези нива и спира цената
                    едва ли ще е задълго....за какво му е да сипе наведнъж и да натисне цената надолу като може да си вземе всичко и на тези нива....друг е въпроса че тук има голяма вероятност много скоро цената да поеме рязко нагоре и да съответния продавач да остане разочарован(а от пропуснати ползи най-боли) но въпрос на мнение и виждане по въпроса....аз съм бичи настроен към позицията и по мое скромно мнение ръстът тук тепърва предстои
                    успех на всички настоящи и бъдещи акционери...

Не е Препоръка!!!
                    "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

• Някой през елана продава на тези нива и спира цената

Коментар

• Тури едни 20к пък после ще му мислим

Коментар

• Колко ти трябват?

Коментар

• Нещо изтъня предлагането

Коментар

• Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
                              Тук от злобните постинги си личи,че много болка има.Явно са с репа в хима.
                              Колега, не всичко е пари,приемай и шега от време на време ! Аз лично нямам репа и не съм имал. Акцията е с ръст тъй или иначе, така че и да има репа някой, пак няма основание да се изказва със злоба ! Това все пак е форум и не е задължително да се връзваш на всяко подмятане, нормално е да има и закачки

Коментар

• Тук от злобните постинги си личи,че много болка има.Явно са с репа в хима.

Коментар

Working...
                                X