If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ще ме обявите в пристрастност, но има и друг вариант за бързо преминавана на 1.80 граница - ако ЦЦБ или Зрънчо дръпнат нагоре, ще се усети и при Хима Така, че дерзайте
Ще ме обявите в пристрастност, но има и друг вариант за бързо преминавана на 1.80 граница - ако ЦЦБ или Зрънчо дръпнат нагоре, ще се усети и при Хима Така, че дерзайте
Минахме му "фибоначито" и си вървим нагоре. Вярно, че ми се иска по-бързо, но се движим бавно и славно напред. За Q1 показаха +30%, а тази година ще раздадът с 20% по-голям дивидент! Ами всичко си и е наред на хартията. Тази преграда 1.8лв. до ден два е паднала вече. Тук до края на месеца сме между 1.9лв. до 2лв. Не препоръчвам нищо! Успех на изтърпялите стабилността от началото на годината, а на останалите мислете и анализирайте !
Ама я им кажи колко показва фибоначито, намести се някак в чарта, нале!?!?!))))
Минахме му "фибоначито" и си вървим нагоре. Вярно, че ми се иска по-бързо, но се движим бавно и славно напред. За Q1 показаха +30%, а тази година ще раздадът с 20% по-голям дивидент! Ами всичко си и е наред на хартията. Тази преграда 1.8лв. до ден два е паднала вече. Тук до края на месеца сме между 1.9лв. до 2лв. Не препоръчвам нищо! Успех на изтърпялите стабилността от началото на годината, а на останалите мислете и анализирайте !
Само че аз съм бил с тези хора който сега са се отдръпнали от борсата и от време на време ме питат да продаваме ли и ще се качва ли...
Монти пак ли ни баламосваш !?!?)))) Как са се оттеглили а сега те питали дале да провале!?!?))) Малко странно ги нареждаш напоследък!?!? От жегата или ...не останаха вече в портфейла, с изключение табака!?!?)))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар