Първоначално изпратено от Иван Давидов
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
Давидов, нали се сещаш че акционерите не стават да се представят поименно...
А и Керезов е човека който акционерите познаваме...И защо ми е на мен да знам трите имена на пълномощничката?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениедавидката е като фурнаджийска лопата
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениеЗа Химимпорт си мисля същото, даже много по-силно се надявам да успяват заради мащаба им. Ако не се лъжа таргета на последния сигнал беше на 1.83.http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана
Коментар
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнение
А само как хвалеше ХИМИМПОРТ!
За Химимпорт си мисля същото, даже много по-силно се надявам да успяват заради мащаба им. Ако не се лъжа таргета на последния сигнал беше на 1.83.Keep going ...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнение
А само как хвалеше ХИМИМПОРТ!Last edited by Иван Давидов; 28.06.2017, 14:54.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иван Давидов Разгледай мнениеНаистина ли никой от присъствалите на ОСА вчера не може да каже кой е представлявал основния акционер в Химимпорт???
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иван Давидов Разгледай мнение
Това показва до колко хората реално се в час що за хора представляват и управляват компаниите, на които същите тези хора след това ходят на ОСА.
А и Керезов е човека който акционерите познаваме...И защо ми е на мен да знам трите имена на пълномощничката?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иван Давидов Разгледай мнение
Това показва до колко хората реално се в час що за хора представляват и управляват компаниите, на които същите тези хора след това ходят на ОСА.http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
Чак толкова ли е важно това. Все пак това е просто пълномощник.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иван Давидов Разгледай мнениеНаистина ли никой от присъствалите на ОСА вчера не може да каже кой е представлявал основния акционер в Химимпорт???
- 1 like
Коментар
Коментар