If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тука този дето продаде яки бройки на левче колко ли тАп се чувства сега...
Това беше друг филм преди много години едни чужденци искаха да излязат на всяка цена - това е вече прочетена и затворена книга. Големи пакети вече няма да тежат на акцията. Който каквото иска само през пазара. Това е реалността сега. Нали виждаш как се бутат в ляво да вземат нещо , но балъците свършиха. ХИМ-а се обърна с лице към миноритарите, започна да дава дивидент вече втора поред година и то по обикновените акции и то тази година увеличи дивидента с 20%, а за догодина ще видим при условие, че показаха за първото тримесечие +30% печалба. Какво ли ще стане другият месец като изплатят дивидента?
За мен логиката е , че всеки иска да вземе по-евтини акции ( правилно разсъждаваш - не искат- помисли защо им е да вдигат рязко цената и да купуват скъпо, но като се съберат повече купувачи ,тогава става конкуренция и отиваме на ....кой превари той завари ) но като няма - тогава отиваме на по-скъпи цени , където ще има и предлагане и купуване. Това е истината.
.....аз на тази истина се надявам и в нея вярвам....чакаме. Мисля, че едно рязко обиране на 10те най добри оферти ще раздвижи мудните купувачи и цената ще се спре на около 2.2 там би трябвало да има съпротива...
Проблема е че десетина дни не могат или не искат да ги отвеят...
За мен логиката е , че всеки иска да вземе по-евтини акции ( правилно разсъждаваш - не искат- помисли защо им е да вдигат рязко цената и да купуват скъпо, но като се съберат повече купувачи ,тогава става конкуренция и отиваме на ....кой превари той завари ) но като няма - тогава отиваме на по-скъпи цени , където ще има и предлагане и купуване. Това е истината.
Коментар