IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Гуджак, много ги разбираш нещата.
    Изгледа ми се гледането.
    Не бързай,нивата е дълга

Коментар

• Първоначално изпратено от gujo Разгледай мнение
      Днес гледай 0.70. ,пълни яко,че после е 0.59
      Гуджак, много ги разбираш нещата.
      Изгледа ми се гледането.

Коментар

• Здрави са като бетон.

Коментар

• Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение

Честно казано, ако купя някоя акция ще е точно Хим. Това единствената акция, която от 4 г. само пада и е идеално подготвена за случващото се!
          Толкова активи и дивессифицирано портфолио няма никоя друга компания!
          +1

Коментар

• 8-9 годишно дъно ли удари днес?

Коментар

• Война не война, ИНФЛАЦИЯТА ЩЕ Е ОГРОМНА! От това няма да спечели нито Промото, нито Шилито, нито Сините Коли или Дрона.
              Ще спечелят единствено големите мастодонти! С много активи и приходи, които в условия на ифлация ще са експонециално растежни!

Коментар

Честно казано, ако купя някоя акция ще е точно Хим. Това единствената акция, която от 4 г. само пада и е идеално подготвена за случващото се!
                Успех.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Така и не ми отговаряш на въпроса вече толкова пъти, а той е, ти имаш ли, имал ли си някога акции ? Защото за тази работа първо се иска дупе да ти стиска, и второ трябват и пари !

Коментар

Ти си гледай Промото и Щелито и Молдован банк - дето ги надуха до малоумни нива! Как ще се представят идните седмици, месеци и години!
                    Така и не ми отговаряш на въпроса вече толкова пъти, а той е, ти имаш ли, имал ли си някога акции ? Защото за тази работа първо се иска дупе да ти стиска, и второ трябват и пари !

Коментар

Хахаха, стабилни котви на дъното, като твоята баМка ! Тръгнал да хвали акции, които струват стотинки !
                      Като излезе алигатора друга песен ще пееш

Коментар

Хахаха, стабилни котви на дъното, като твоята баМка ! Тръгнал да хвали акции, които струват стотинки !
                        Ти си гледай Промото и Щелито и Молдован банк - дето ги надуха до малоумни нива! Как ще се представят идните седмици, месеци и години!

Коментар

Май ХИМ и ЦКБ ще се окажат най-стабилните. И нищо чудно - 4 г. разпродажби!
                          Да му мислят Промото и Шелито (по-смешни имена не бях срещал)

Коментар

• Май ХИМ и ЦКБ ще се окажат най-стабилните. И нищо чудно - 4 г. разпродажби!
                            Да му мислят Промото и Шелито (по-смешни имена не бях срещал)

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                              ОПААААААА

АШКЕНАЗКИЯ ХИМИМПОРТ НАЙ НАКРАЯ БРЕЙКНА СВЕЩЕНОТО 85,31 ВРЕМЕ Е ЗА 35,8 .

Прибирай се в пещерата.
                              Че ми омръзна от несретници и аматьори.

Коментар

• 35,8 свешенно ли е ?

Коментар

Working...
                                X