Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Minka Разгледай мнение
Бе ти с мен не се занимавай, когато постигнеш доходност и бета индикатора на портфейла ми, само с акции, тогава ми се катери.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DD Разгледай мнение
Много са интересни тези, които имат 5 акции, а менторстват и определят посоките все едно имат 50 млн.
С идея да си купят 1000 акции с 5 ст. под пазарната цена даже наричат акцията боклук и се титулуват големи специалисти!
Смешно е колеги !
Приятна почивка на всички !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от vigilant Разгледай мнениеЗа вас не знам , но като гледам що народ дето няма акции тук как се е загрижил и пише и маже се чувствам спокоен за инвестицията - все пак хората следят и акъл дават.
Междувременно някакви си шваби баш тоя шит и тапет за партньор си избрали, и работни места разкриват и хангарите наети за години напред въобще мъка, мъка и срив и слалом и каски и шейни и др. такива хиляди мнения.
Майтапа на страни - все пак голяма европейска компания е предпочела Бг за най - голяма база, повече новини като тази пожелавам, слабостите си ги знаем .
Нищо не препоръчвам имам и на тези цени не давам
С идея да си купят 1000 акции с 5 ст. под пазарната цена даже наричат акцията боклук и се титулуват големи специалисти!
Смешно е колеги !
Приятна почивка на всички !
- 3 Харесвания
Коментар
-
За вас не знам , но като гледам що народ дето няма акции тук как се е загрижил и пише и маже се чувствам спокоен за инвестицията - все пак хората следят и акъл дават.
Междувременно някакви си шваби баш тоя шит и тапет за партньор си избрали, и работни места разкриват и хангарите наети за години напред въобще мъка, мъка и срив и слалом и каски и шейни и др. такива хиляди мнения.
Майтапа на страни - все пак голяма европейска компания е предпочела Бг за най - голяма база, повече новини като тази пожелавам, слабостите си ги знаем .
Нищо не препоръчвам имам и на тези цени не давам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Имам, разбира се.))))))))))))))))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
Не знам какво е казала Минкината майка,но знам какво каза майката на Минка-"Страхлив Петко,празна му е торбичката /порфейлчето/ "
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
Ееее,недей така и ти.Всичко вече е бивало.Има една история,която започва с думите:"Нали знаете какво е казала Минкината майка".А сега прочети какво е написала Минка....После ще чакаме.
Коментар
-
http://www.capital.bg/biznes/kompani..._za_remont_na/
Странно защо никой от хетърите на коментира лошата статия ;-))))
Тук вчера беше постната статията и някак си изчезна. Затова я слагам отново с надежда някой от големите специалисти, които по-долу наричат акцията "боклук" да се изкажат отново компетентно!
Спорна !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
Ееее,недей така и ти.Всичко вече е бивало.Има една история,която започва с думите:"Нали знаете какво е казала Минкината майка".А сега прочети какво е написала Минка....После ще чакаме.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minka Разгледай мнение
Така е, прав си. С теб дори не споря. Просто на тези нива купувах на времето. Сега нямам. Ти имаш нали?!
Коментар
-
Гаки, гаки, да се излагаш така пред новобранците.
Коментар
-
За теб е най-добре без пари, защото ги нямаш, но това си е твой проблем, разбира се.
- 1 like
Коментар
Коментар