If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Припалва но по-често назад
Червената крива е Софикс, синята - флагмана
[ATTACH=CONFIG]n3898370[/ATTACH]
Флагмана ще догони, няма логика в тази цена. Акциите на цялата група са загубили доверието на пазара, но за всеки влак си има пътник.
Аз лично вярвам, че ще зарадват акционерите тази година. Все пак чакаме и вярваме вече с години..... че CHIM ще се излекува от COVID.
Мисля,че прекалявате с отношението към г-н Керезов.
Човека беше единствения от ръководството ,който идваше на ОСА и отговаряше на многобройните въпроси на акционерите относно Химимпорт.
Ако има какво да се желае по- добро от него лично - то е свързано с оперативното управление на Зърнени храни и счетоводните оценки на дружествата от холдинга.
А цялостната политиката на Химимпорт се определя от друго място и той няма какво да стори.
Човека беше единствения от ръководството ,който идваше на ОСА и отговаряше на многобройните въпроси на акционерите относно Химимпорт.
Ако има какво да се желае по- добро от него лично - то е свързано с оперативното управление на Зърнени храни и счетоводните оценки на дружествата от холдинга.
А цялостната политиката на Химимпорт се определя от друго място и той няма какво да стори.
Аз лично имам снимка на г-н Керезов. Всяка сутрин паля свещичка за неговото здраве. Да ръководи компанията още поне 100 години. Аз като човек търсещ стабилност искам да завещая тази акция на децата ми и трябва да знам,че и след 100 години пак ще е 80 стотинки. Съхраняване на капитала!!!Стабилност!!! Важното е да няма дивиденти, buy-back и други извратени идеи. Същото е да не променят страхотната си политика на прозрачност! Публична компания за пример! Нека хейтърите да завиждат!
Лично на мен ми омръзна - цял живот да слушаме по студия, разни платени костюмари да обясняват до втръсване какви биле опциите за ГАЗ в Б-я, че било само от Русия, всичко друго било невъзможно, и 10 г. се говорят едни и същи опорки!!!!!!!!!! 10 г. строят конектори и още ги няма, и още обясняват, че нищо не решават! АМИ ДОБИВАЙТЕ СИ СОБСТВЕН ГАЗ!!!! Толкова е просто. Като свърши след 10-20 г. ще го мислим, За поне 20-30 г. Б-я НЕ МОЖЕ ДА НЯМА ГАЗ ПРИ ВСЕ ЧЕ НИКОГА НЕ Е ЧЕРПИЛА СЕРИОЗНО!!!
Някой сложи ли 500 милиона на масата за проучвания за ГАЗ? Ако на ХИМ не им се дават, да ги потърсят от Асен и Просто Киро..Сега са на зор и сега е момента!!!!
Какво става с глада и сушата в Африка и Близкия Изток. Защо Б-я не е Хранителен Хъб? Защо няма още 500 милиона инвестиции в Пристанища, хранилища, Заводи за Олио и т.н.?
Това питам аз, а не защо няма дивиденти или обратно!!!
Аз лично имам снимка на г-н Керезов. Всяка сутрин паля свещичка за неговото здраве. Да ръководи компанията още поне 100 години. Аз като човек търсещ стабилност искам да завещая тази акция на децата ми и трябва да знам,че и след 100 години пак ще е 80 стотинки. Съхраняване на капитала!!!Стабилност!!! Важното е да няма дивиденти, buy-back и други извратени идеи. Същото е да не променят страхотната си политика на прозрачност! Публична компания за пример! Нека хейтърите да завиждат!
От доста време се опитвам да изясня някои неща. Сега вече при ПИБ станаха ясни примерно.
Има нещо извратено в инвеститорите на БФБ. Винаги предпоставят нещата и очакват абсурдни неща.
Вземи например Лешерко. Няма нищо, не произвежда нищо, не притежава нищо, няма инвации, кръгла нула, прави само някакъв пренос и препродажба на стоки, НО вече дава дивиденти, влезе в Софикс, че чак и с претенции на чуждите пазари да се търгува. Това е грешно предпоставяне и пътят е само към загубата на пари и доверие.
Вземи за приемер ПИБ, което е добрият пример. Какво стана преди 2 г.? Сега разбрахте ли? Първо СВЪРШИХА ШМЕНТИ КАПЕЛИТЕ. Надзора не е само БНБ, не само Държавата, не само цялото общество, НО И ЕЦБ! С всичките механизми и парични инструменти. Няма дивиденти, няма обратно, няма и нужда, ЗАЩОТО БИЗНЕСА СИ ВЪРВИ НА СВЕТЛО И СЕ РАЗВИВА В ПРАВИЛНАТА ПОСОКА, БЕЗ ШЕМЕНТИ КАПЕЛИ и това е ясно на всеки, оня ден им просветна. Не на последно място, бяха ли инвестирани 200 милиона лева? Бяха, сега се берат плодове.
Как е тук? При ЦКБ може да се каже, че ШМЕНТИ КАПЕЛИТЕ не са опция, цената го показва, поне е над номинал - смеят ли? Но какво става при ГАЗ - нали имаше дивиденти? Нали имаше обратно искупуване? НЕ СТЕ ЛИ ДОВОЛНИ? НО НЯМАШЕ ИНВЕСТИЦИИ? Сега разбирате ли защо е 2.80? Защото не дивидент, не обратно, А ИНВЕСТИЦИИ ТРЯБВАТ И КРАЙ НА ШМЕНТИ КАПЕЛИТЕ както при ПИБ и ЦКБ!!!
Рекордно Жито, Слънчоглед, ГАЗ, Петрол, Олио - ЗАЩО НЯМА едни 500 МИЛИОНА ИНВЕСТИЦИИ ПРИМЕРНО? Това питайте, е не защо няма дивидент или обратно!!
Направо да привържат стойността на лева към стойността на акцията им. Флуктуациите клонят към 0. Коя чужда валута може да се похвали с подобна стабилност, а?
Хаха :-)
уважаемият господин Керезов трябва да го почерпиш за тези успехи! Изиска се особена интелигентност и качества, за да се гордеете с такъв потенциал и стабилна компания
Коментар