If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
не ми е ясно онези които кибичат при чичо си оги защо не развържат малко акции и не участват в ралито, а после да се върнат при чичо си
феновете на чичето как не могат да разберат, че фармата е пуснала котва надълбоко и скоро няма да потегли (а може и да върне), а ХИМ-а пори мощно вълните и превзема позабравени територии
Мисля, че на малък и ограничен пазар като нашия е добре да се радваме, че има фирми като Софарма и Химимпорт. В някои ситуации Софарма е по-добре от ХИМ, така че аз съм на мнение, че вместо да избираме една от двете позиции, можем да им се радваме - за момента и двете са чудесни
Която и да е от двете може както да спре пазара и да го затапи, така и да го изстреля.
Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
Ако случайно сумите, които се освобождават отидат по предназначение и отпушат и Фармата, направо не ми се мисли...
стига с тази фарма, бе
не ми е ясно онези които кибичат при чичо си оги защо не развържат малко акции и не участват в ралито, а после да се върнат при чичо си
феновете на чичето как не могат да разберат, че фармата е пуснала котва надълбоко и скоро няма да потегли (а може и да върне), а ХИМ-а пори мощно вълните и превзема позабравени територии
А зашо трябва да се отпушва Фармата - за вкаралите пари в Хим-а е много по-добре Фармата да си буксува колкото може повече, то не че има и опция да тръгне там де, и без това си е балонирана на фона на Хим-а.
Има логика в думите ти. То не, че тези пари до тук биха стигнали да се отпуши положението...
P.S. Тъжно ми е да гледам при тия ръстове Зрънчо как си стои така и не мърда...
Ако случайно сумите, които се освобождават отидат по предназначение и отпушат и Фармата, направо не ми се мисли...
А зашо трябва да се отпушва Фармата - за вкаралите пари в Хим-а е много по-добре Фармата да си буксува колкото може повече, то не че има и опция да тръгне там де, и без това си е балонирана на фона на Хим-а.
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар