If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
понякога 2 - въпросът е да се пробие 2,50 и да се задържи над нея. Признавам, че първоначално влязох с цел бърза спекула и таргет 2,50, но сега вече променям мнението си и се засилвам за 3+. Дори обимислям да купя още малко, пак за чиста спекула като пробие 2,50, за да съм уверен в ръста към тройката. Затова и 2,50 е толкова важно да се пробие, просто е психологическо за следващата спирка на 3 - поне на мен така ми говорят звездите и шестимата индианци, които имат връзка с кораба-майка. Не е препоръкъ
Първо гонеха 2.4 ключово, сега 2.5, утре например 2.60? И така на всеки 10 стишки.
Без препоръки!
понякога 2 - въпросът е да се пробие 2,50 и да се задържи над нея. Признавам, че първоначално влязох с цел бърза спекула и таргет 2,50, но сега вече променям мнението си и се засилвам за 3+. Дори обимислям да купя още малко, пак за чиста спекула като пробие 2,50, за да съм уверен в ръста към тройката. Затова и 2,50 е толкова важно да се пробие, просто е психологическо за следващата спирка на 3 - поне на мен така ми говорят звездите и шестимата индианци, които имат връзка с кораба-майка. Не е препоръкъ
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
не е нужно нищо да се продава .... В ХИМ има почти 800 мл. лв. неразпределена печалба за изминали години , пона така пише в отчетите !
Би трябвало да ги имат - нали данъчните започнаха да проверяват касовата наличност за такива печалби?! Или отново само изплашиха пилците, за да си платят дивидента?
Колеги, можете ли да ми обясните къде гледате промяната на фрий флоута на позицията. В справката от ЦД бройката 64799020 не се променя от поне 3-4 месеца. Преди няколко дни имаше дискусия с числа че свободните акции падат? Много Благодаря!
Дали тия на 2.50 няма да изчезнат в миг?
Без препоръки!
Нашата цел е цената, но на купуваа целта е пакет. Да се вдигне цената е най - лесно, но не е в интерес на купуващия голям пакет. Нужно е търпение. За да се купува така, най вероятно има основателна причина. Само гледай.
от къде се появиха тези шегаджии тук .................. сериозно ме разсмяхте ................... хахахаххахааааа
от много време не съм се смял така .............. благодаря все пак ............... хохохохохохохооо
абе, джендъри ............ не четете ли какво пишат медиите:
това означава, мажоритаря на ХИМ да продаде всичките 240 млн. емитирани акции на ХИМ на цена от 3 лв и с получената сума да купи ЧЕЗ
проблема на вашия план е, че мажоритаря на ХИМ не притежава всичките 240 млн. емитирани акции на ХИМ
дайте по-сериозно, че ми става смешно като знам, че сделката за ЧЕЗ е на финала и този месец ще се сключи, а цената на ХИМ не е стигнала дори 2,50 ...................... а на 3 лв. кой ще купува акциите на мажоритаря с които ще финансира покупката на ЧЕЗ
не е нужно нищо да се продава .... В ХИМ има почти 800 мл. лв. неразпределена печалба за изминали години , пона така пише в отчетите !
Коментар