Едно приятелче подкара стадото с 18000 броя
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеИмам покупки но през телефона не ми показва продавача, бихте ли ми казали кой е?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнениеНямах предвид Хима.Нали всички търсим тренд,не може само по една позиция да бъде.
Иначе поне оборота по Хима се обрави в последните 20-ина минути.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнениеНямах предвид Хима.Нали всички търсим тренд,не може само по една позиция да бъде.
"весело" е и как се разпродаде след червения Дау, но при зелен в последните 4 дни, позицията пак е надолу, пък и обеми няма. Засега всичко се движи от мишките, а те са известни с паниката си, така че ако не се включи скоро батко с прахосмукачаката, мишките ще изтрият ръста му за същото време, за което го е постигнал с 20 пъти по-малки обеми, което би било връх на невероятността, но на БФБ всичко е възможно.
Имам и си чакам тройката с гарнитура, както вече казахNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от конфуций Разгледай мнение
Е добре де. Къде ти е този ръст, като го няма Батко?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
Напротив,хубаво е,че се скри/дано е само за малко/.Защото колкото и да е голям Батко, не може да движи тренда дълго.Неговата липсва и естествено ситуацията при Хима показва,че има ръст и без него.По-добре 100 чвека да работят с 1% от силите си,отколкото 1чиляк със 100% усилие.Като тръгне влака и той се появи ще се получи синергия.Естествено това са си мои полюции.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар