IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Едно приятелче подкара стадото с 18000 броя

Коментар

• Аз пък добавих Това му е хубавото на пазара - всеки има избор - въпрос на топки и... мозък. Поне при мен в момента надделяват топките, да видим какво ще покаже времето...

Коментар

• Продадох 1/3, ще пробвам да си ги взема по долу.
        Да видим как ще се променят броя на акционерите...

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
          Благодаря значи не са Елана.......
          Също Карол!

Коментар

• Ако случайно ЦКБ има дивидент за 2017 какво ли ще стане.

Коментар

• Чакам за още информация, ако ми сипят бройки ще споделя кой е продавача

Коментар

• Благодаря значи не са Елана.......

Коментар

• при мен Юг маркет

Коментар

• Карол при мен

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                      Имам покупки но през телефона не ми показва продавача, бихте ли ми казали кой е?
                      Браво

Коментар

• Имам покупки но през телефона не ми показва продавача, бихте ли ми казали кой е?

Коментар

• Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
                          Нямах предвид Хима.Нали всички търсим тренд,не може само по една позиция да бъде.
                          ОК. Въпреки, че не виждам и при другите някакъв ръст, ама това е мое наблюдение.

Иначе поне оборота по Хима се обрави в последните 20-ина минути.

Коментар

Нямах предвид Хима.Нали всички търсим тренд,не може само по една позиция да бъде.
                            Хима е бил и е единствената позиция на БФБ, в която можеш да вкараш и да изкараш пари почти безпроблемно. Под пари нямам предвид 100 акции в бутикови компаниийки, които с 10К можеш да ги вдигнеш двойно. Тук почти нямаше спред, а сега се е отворил и липсва и търсене, и предлагане, За мен това са лоши новини, но да се надяваме, че засега всичко е под контрол и набираме сили за следващия скок.

"весело" е и как се разпродаде след червения Дау, но при зелен в последните 4 дни, позицията пак е надолу, пък и обеми няма. Засега всичко се движи от мишките, а те са известни с паниката си, така че ако не се включи скоро батко с прахосмукачаката, мишките ще изтрият ръста му за същото време, за което го е постигнал с 20 пъти по-малки обеми, което би било връх на невероятността, но на БФБ всичко е възможно.

Имам и си чакам тройката с гарнитура, както вече казах
                            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от конфуций Разгледай мнение

Е добре де. Къде ти е този ръст, като го няма Батко?

Коментар

Напротив,хубаво е,че се скри/дано е само за малко/.Защото колкото и да е голям Батко, не може да движи тренда дълго.Неговата липсва и естествено ситуацията при Хима показва,че има ръст и без него.По-добре 100 чвека да работят с 1% от силите си,отколкото 1чиляк със 100% усилие.Като тръгне влака и той се появи ще се получи синергия.Естествено това са си мои полюции.
                                Е добре де. Къде ти е този ръст, като го няма Батко?

Коментар

Working...
                                X