Някакво напрежение витае във въздуха.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ivan.b Разгледай мнениеКога ще има ОСА.
Смятай каква умряла борса !
Как да дойде някой да инвестира,какво остава пък за големи акули,какво остава пък за чужденциLast edited by danetha; 12.07.2024, 07:33.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Прекалено взискателен си бил. 49 % са. по-скромно и разумно искане. Но като си нямаме асоциация на свободните инвеститори, няма кой да се застъпи за тези заблудени бизнес активисти и активатори. Такива само им пречат. Ти например заслепяваш.
пп Имам една мечта...
Поне една от задявките с институциите да спечеля...Не за мен - за тези след мен..Да им е по лесно в тази кочина....
Пиша срещу ненаялите се мажовци ( да им се запуши отвора...), срещу НАП и издевателствате над дребния бизнес, срещу съда и подкупните съдии, дето купуват и строят имения за милиони.....
офффф, айде...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ярък Разгледай мнение
В сегашното положение на БФБ, НИЩО !
Но ако продажните и корумпирани политици бяха мааалко се замислили за дребните капиталисти в тази държава ( демек нещастните и прецакани инвеститори...) и бяха приели или поне обсъждали предложението ми до почти всички парламентарни групи за задължително разпределение на 50 % от печалбата на АД, положението щеше да е друго.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
И теб кво те грее?
Но ако продажните и корумпирани политици бяха мааалко се замислили за дребните капиталисти в тази държава ( демек нещастните и прецакани инвеститори...) и бяха приели или поне обсъждали предложението ми до почти всички парламентарни групи за задължително разпределение на 50 % от печалбата на АД, положението щеше да е друго.
Коментар
-
Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнение
Почти 50 милиона печалба за 3 месеца
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
Как може един отчет да е секси ???
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнениеСекси отчет... Ама какво от това?
Коментар
Коментар