IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Някакво напрежение витае във въздуха.

Коментар

• А пък бидът е много красив и подреден.
      Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.

Коментар

• Първоначално изпратено от ivan.b Разгледай мнение
        Кога ще има ОСА.
        Не стига,че няма никаква ликвидност,но и никакви правила на БФБ не се спазват.
        Смятай каква умряла борса !
        Как да дойде някой да инвестира,какво остава пък за големи акули,какво остава пък за чужденци
        Last edited by danetha; 12.07.2024, 07:33.

Коментар

• ???

Коментар

• Кога ще има ОСА.

Коментар

• Очаквах след изборите и вкарването в парламента на 2 варненски фирми, акциите на хима да излетят.
              Да, ама не.....!
              Все забравям, че те не летят, те са подводничари.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Прекалено взискателен си бил. 49 % са. по-скромно и разумно искане. Но като си нямаме асоциация на свободните инвеститори, няма кой да се застъпи за тези заблудени бизнес активисти и активатори. Такива само им пречат. Ти например заслепяваш.
                ЪХЪ, толкова съм прост, че направо ги осветявам ( кът малък електрожен съм...)

пп Имам една мечта...
                Поне една от задявките с институциите да спечеля...Не за мен - за тези след мен..Да им е по лесно в тази кочина....
                Пиша срещу ненаялите се мажовци ( да им се запуши отвора...), срещу НАП и издевателствате над дребния бизнес, срещу съда и подкупните съдии, дето купуват и строят имения за милиони.....
                офффф, айде...

Коментар

• Имаше една песен от зората на демокрацията.

,,Девет милиона мишлета,,

Те вече мишлетата не са девет милиона а шест .
                  ​​​​​​
                  Та така и тук същата работа .

Коментар

• Първоначално изпратено от ярък Разгледай мнение

В сегашното положение на БФБ, НИЩО !
                    Но ако продажните и корумпирани политици бяха мааалко се замислили за дребните капиталисти в тази държава ( демек нещастните и прецакани инвеститори...) и бяха приели или поне обсъждали предложението ми до почти всички парламентарни групи за задължително разпределение на 50 % от печалбата на АД, положението щеше да е друго.
                    Прекалено взискателен си бил. 49 % са. по-скромно и разумно искане. Но като си нямаме асоциация на свободните инвеститори, няма кой да се застъпи за тези заблудени бизнес активисти и активатори. Такива само им пречат. Ти например заслепяваш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение

И теб кво те грее?
                      В сегашното положение на БФБ, НИЩО !
                      Но ако продажните и корумпирани политици бяха мааалко се замислили за дребните капиталисти в тази държава ( демек нещастните и прецакани инвеститори...) и бяха приели или поне обсъждали предложението ми до почти всички парламентарни групи за задължително разпределение на 50 % от печалбата на АД, положението щеше да е друго.

Коментар

• Има един много известен цитат на Данте Алигери...

Коментар

• Тук секса с инвеститорите от страна на мажо си върви от години !

Коментар

• Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнение

Почти 50 милиона печалба за 3 месеца
                            И теб кво те грее?

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

Как може един отчет да е секси ???
                              Почти 50 милиона печалба за 3 месеца

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
                                Секси отчет... Ама какво от това?
                                Как може един отчет да е секси ???

Коментар

Working...
                                X