Първоначално изпратено от Alexander The Great
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Solid149 Разгледай мнениеЗа оборот и ликвидност тук е най-неподходящата тема да пишеш ...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alexander The Great Разгледай мнениеЧудя се защо се коментират проценти като най-важният фактор не е налице!!! Няма обеми бе хора!
Борсата е със 70000лв. оборот за 2 часа! Не ме притеснява 10годишната летаргия на цените /единствено на БФБ се случи такова нещо - причините ги знаете всички!/ Притеснява ме че оборота спадна в пъти от 2005-2007ма. Ние сме мъртъвци без оборот, те тва е истината!
Хич не ме напряга волатилността, оборот нЕма, оборот!!! Оня ден беше КТБе, по нова година СФАРМ саго ЧЕЗ .... все някой трън ще ни боде в гъзовете, това при як оборот обаче не е проблем, а когато такъв няма .... се хващаме за анализите и алтернативните проценти .... а някой правилно трясват вратата БФБ и действат зад океана
Коментар
-
Чудя се защо се коментират проценти като най-важният фактор не е налице!!! Няма обеми бе хора!
Борсата е със 70000лв. оборот за 2 часа! Не ме притеснява 10годишната летаргия на цените /единствено на БФБ се случи такова нещо - причините ги знаете всички!/ Притеснява ме че оборота спадна в пъти от 2005-2007ма. Ние сме мъртъвци без оборот, те тва е истината!
Хич не ме напряга волатилността, оборот нЕма, оборот!!! Оня ден беше КТБе, по нова година СФАРМ саго ЧЕЗ .... все някой трън ще ни боде в гъзовете, това при як оборот обаче не е проблем, а когато такъв няма .... се хващаме за анализите и алтернативните проценти .... а някой правилно трясват вратата БФБ и действат зад океана
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от PIMP Разгледай мнение
Понякога е по-добра на +0,1% отколкото -15,00% всеки има различна търпимост към риска и загубата
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Като са черногледи да си продават акциите и да слагат кеша на влог - 0,1% сигурна и стабилна лихва
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеНякои тук са много алчни и черногледи! За няма и три месеца имаме ръст на цената с над 30%, а ни чака и нелош дивидент мисля, така че давайте го малко по спокойно
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеНякои хора си останаха само с надежда и големи очаквания.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
И като как ще се качи цената.Някой
си с много усилия постигна нещичко и кукушинките задружно и възторжено го прецакват.3+ ли?На куково лято....
- 1 like
Коментар
Коментар