If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да е жив и здрав Батко - само как прибира акциите на неспокойните и то с голяма отстъпка ( все пак за страха се плащат скъпи уроци ), а бе направо си ги лекува. Какви ли още изненади ни е приготвил?
Според мен кеш има !
Въпросът е, къде се влага ?!
Доста хора според мен си го държат още на банков депозит, други влагат в имоти, а ако опре до борсата, то сигурно доста предпочитат извън граница !
прав си. кеш има много. и заради повече от слабата ликвидност на бфб, се влага за поне х2 на де или уса.
пс: успех на всички тук. моите са.95К тапети на хим все още не съм разпродал
Според мен кеш има !
Доста хора според мен си го държат още на банков депозит, други влагат в имоти, а ако опре до борсата, то сигурно доста предпочитат извън граница !
Пазарът на акции не е всьо и вся за България имаме летен туризъм,земеделие,строителство,търговия и на всеки му трябват пари. Пари
всеки прибира ама никой не ще да връща.
Според мен кеш има !
от къде ще дойде кеш на БФБ ако станат двете ИПО-та? ................ нали точно ИПО-тата ще изтеглят пари от БФБ
ромите излезнат ли от софармата не вярвам да влезнат отново на БФБ
продажбата на ЧЕЗ не знам кога ще се случи, а съвсем отделен е въпросът дали ще има търгово
по твоите сметки скоро няма да е интересно на БФБ
ЧЕЗ и другото нещо за което ти загатнах имат срок...и биха освободили доста кеш включително и за спекулантите.
Нали не мислиш че Софарма и I p o тата ще се случат с кеш от БФБ всичко е външни пари....а и какво ще стане след като мине пакета на софарма(всеки се е набалбукал там) по пътя нагоре?
Мда, вярно съм в обърквация ..Тука оборот си има , дори при постовете ...
Някои залагаха на бърза тройка, аз пък заложих на двойка ... Което е индикатор, че цената няма да стигне дотам ... В 95 % от случаите се разминавам с два-три цента от дъната ...
п.с. все още нямам
Еми ако ще вземаш сега,тъкмо за 1юни ще ни черпиш!
не е препоръка за покупка
Скука...но ако станат двете. i p o та,продажбата на ЧЕЗ ,продажбата на Софарма -пакета и още едно голямо нещо,ще има свободен кеш за БФБ и ще е интересно
не мисля като теб
от къде ще дойде кеш на БФБ ако станат двете ИПО-та? ................ нали точно ИПО-тата ще изтеглят пари от БФБ
ромите излезнат ли от софармата не вярвам да влезнат отново на БФБ
продажбата на ЧЕЗ не знам кога ще се случи, а съвсем отделен е въпросът дали ще има търгово
сигурно за ПИБ намекваш защото там ги сринаха с 6-7% и то само за едни 10 хил.лв.
тук поне има пилот в самолета ............... оборота за днес ще е поне 500 хил.лв.
Мда, вярно съм в обърквация ..Тука оборот си има , дори при постовете ...
Някои залагаха на бърза тройка, аз пък заложих на двойка ... Което е индикатор, че цената няма да стигне дотам ... В 95 % от случаите се разминавам с два-три цента от дъната ...
п.с. все още нямам
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
и на мен така ми се стори, че пасивно търгуваш, следиш от близо и активно коментираш от скоро
Скука...но ако станат двете. i p o та,продажбата на ЧЕЗ ,продажбата на Софарма -пакета и още едно голямо нещо,ще има свободен кеш за БФБ и ще е интересно
Коментар