IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Да е жив и здрав Батко - само как прибира акциите на неспокойните и то с голяма отстъпка ( все пак за страха се плащат скъпи уроци ), а бе направо си ги лекува. Какви ли още изненади ни е приготвил?

Коментар

• Много ми е гот!

Коментар

• Първоначално изпратено от dimitar1978 Разгледай мнение
        Според мен кеш има !
        Въпросът е, къде се влага ?!
        Доста хора според мен си го държат още на банков депозит, други влагат в имоти, а ако опре до борсата, то сигурно доста предпочитат извън граница !
        прав си. кеш има много. и заради повече от слабата ликвидност на бфб, се влага за поне х2 на де или уса.

пс: успех на всички тук. моите са.95К тапети на хим все още не съм разпродал

Коментар

• Първоначално изпратено от dimitar1978 Разгледай мнение
          Според мен кеш има !
          Доста хора според мен си го държат още на банков депозит, други влагат в имоти, а ако опре до борсата, то сигурно доста предпочитат извън граница !
          Пазарът на акции не е всьо и вся за България имаме летен туризъм,земеделие,строителство,търговия и на всеки му трябват пари. Пари
          всеки прибира ама никой не ще да връща.

Коментар

• Според мен кеш има !

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
              Гроско много взе да ги разбира нещата, откакто стана мечЕнце.
              Какво толкова да ги разбирам нещата ,всяка година в края на зимата се случва едно и също........продавачите по-вече от купувачите.

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение

не мисля като теб

от къде ще дойде кеш на БФБ ако станат двете ИПО-та? ................ нали точно ИПО-тата ще изтеглят пари от БФБ
                ромите излезнат ли от софармата не вярвам да влезнат отново на БФБ
                продажбата на ЧЕЗ не знам кога ще се случи, а съвсем отделен е въпросът дали ще има търгово

по твоите сметки скоро няма да е интересно на БФБ
                ЧЕЗ и другото нещо за което ти загатнах имат срок...и биха освободили доста кеш включително и за спекулантите.
                Нали не мислиш че Софарма и I p o тата ще се случат с кеш от БФБ всичко е външни пари....а и какво ще стане след като мине пакета на софарма(всеки се е набалбукал там) по пътя нагоре?

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                  Мда, вярно съм в обърквация ..Тука оборот си има , дори при постовете ...
                  Някои залагаха на бърза тройка, аз пък заложих на двойка ... Което е индикатор, че цената няма да стигне дотам ... В 95 % от случаите се разминавам с два-три цента от дъната ...
                  п.с. все още нямам
                  Еми ако ще вземаш сега,тъкмо за 1юни ще ни черпиш!
                  не е препоръка за покупка

Коментар

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
                    Скука...но ако станат двете. i p o та,продажбата на ЧЕЗ ,продажбата на Софарма -пакета и още едно голямо нещо,ще има свободен кеш за БФБ и ще е интересно
                    не мисля като теб

от къде ще дойде кеш на БФБ ако станат двете ИПО-та? ................ нали точно ИПО-тата ще изтеглят пари от БФБ
                    ромите излезнат ли от софармата не вярвам да влезнат отново на БФБ
                    продажбата на ЧЕЗ не знам кога ще се случи, а съвсем отделен е въпросът дали ще има търгово

по твоите сметки скоро няма да е интересно на БФБ
                    fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

сигурно за ПИБ намекваш защото там ги сринаха с 6-7% и то само за едни 10 хил.лв.

тук поне има пилот в самолета ............... оборота за днес ще е поне 500 хил.лв.
                      Мда, вярно съм в обърквация ..Тука оборот си има , дори при постовете ...
                      Някои залагаха на бърза тройка, аз пък заложих на двойка ... Което е индикатор, че цената няма да стигне дотам ... В 95 % от случаите се разминавам с два-три цента от дъната ...
                      п.с. все още нямам
                      За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

и на мен така ми се стори, че пасивно търгуваш, следиш от близо и активно коментираш от скоро
                        Скука...но ако станат двете. i p o та,продажбата на ЧЕЗ ,продажбата на Софарма -пакета и още едно голямо нещо,ще има свободен кеш за БФБ и ще е интересно

Коментар

Когато една акция расте с високи обеми а пада с малки, каква е по-вероятната посока за движение ?
                          сигурно за ПИБ намекваш защото там ги сринаха с 6-7% и то само за едни 10 хил.лв.

тук поне има пилот в самолета ............... оборота за днес ще е поне 500 хил.лв.

Коментар

Когато една акция расте с високи обеми а пада с малки, каква е по-вероятната посока за движение ?
                            Те акциите по дефолт по трудно катерят отколкото падат,не е само тази така....

Коментар

• Когато една акция расте с високи обеми а пада с малки, каква е по-вероятната посока за движение ?
                              За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение

Да ...пасивно ,но следя отблизо бфб!
                                и на мен така ми се стори, че пасивно търгуваш, следиш от близо и активно коментираш от скоро

Коментар

Working...
                                X