Много простичко - надлъгването продължава, мишките не издържат и продават. Иначе акцията си е една от най-читавите на борсата, само че мажоритаря не прави нищо за да поддържа цената. За мен важното е дружеството да е на печалба и да раздава добър дивидент. Не смятам да продавам преди 4 лв.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
Аз вече това акционерство тук го обявих за загуба на време. Много дразнещо поведение, ще ги разкарам при първа възможност.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2105 Разгледай мнениеАз пък чакам да тръгне нагоре за да допълвам.Но ще дойде Батко и тогава я се вредиш преди 3,00 лева, я не! Не е препоръка, а само догатка
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
ми то възможност имаш всеки ден натискаш селл и си свободен..М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Аз вече това акционерство тук го обявих за загуба на време. Много дразнещо поведение, ще ги разкарам при първа възможност.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Тоя с кюфтака май точно това направи.
Въпроса в случая е кой от двамата е по-информиран и по-далновиден..
- 1 like
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеМина кифтак на 2,35 - вторият най-голям за последните 3 месеца, обаче ни дума, ни вопъл, ни стон, че даже и нарочно свалиха ценат със 7 стинки (което си е 3%) с едни 100 лева. И това ми било Флагман. Имам, обаче тези от 2,46 ще ги продам като мине пак 2,50 - почнаха да ме дразнят с глупсотите си, другите ще си ги стискам до тройкатаThe strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеВърви някаква артилерийска подготовка, дано е за атака!Пък и вярвам знаеш, че българската армия първа в света въвежда барабанния огън преди пехотна атака по време на Балканската война - не че това има особено значение по темата, но знае ли човек, особено щом го казва човек от бранша
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар