Първоначално изпратено от toto 2
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеЗаявление Г1 20180515165425 Интернет вписване 20180525142510
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
Всички който разбират нещо от БФБ ще играят за “градус”. Нормално е хората освобождават кеш за средата на юни.Акцията нормално да пада.Хората който крепят или имат интерес да пазаруват Хим чакат в ниското.Градус ще е голямо събитие и то много позитивно за бфб.Спомням си ИПО на ПИБ мисля че ще е аналогична работата и сега.Пиб тогава скочи с 20% след ИПО то а Хим направи 50% аз лично ще играя к за двете на макс!
успех на всички с кеш,или достъп до него!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimitar1978 Разгледай мнениеПривет,
Тук цената се натиска надолу заради пакети, които трябва да минат или за да се гони средна цена ?!
Някой/и с наблюдение по въпроса ?
успех на всички с кеш,или достъп до него!
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
редно е да подмине десетката ............... все пак SPO-то беше на 11 лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
Така са се притеснили Та нищо чудно и 10лв да стане тази акция!fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
притеснява ги да не съборите БФБ .............. да вземете да продавате всичко останало за да си купуте ХИМ-чета...
не е препоръка, а преположение без да имам каквато и да е информация...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнениеМиналата година поканата за ОС е качена в ТР на 19.05.2017 и е публикувана в x3news на 26.05.2017 ... т.е в рамките на една седмица. През тази година поканата е качена в ТР на 15.05.2018г, но дали ще бъде качена в сайта на x3news до 22.05.2018г предстои да разберем...
за справка миналата година ОСА се проведе на 27-и юни, а по-горе в цитата посочваш, че поканата е публликувана в x3news на 26.05.2017 (нямам спомен за това, но се доверявам на написаното)fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
Коментар