If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Що да разпродавам?
Нали ти казах, че цената на част от акциите ми е на 0.70лв. Средната ми е доста по - ниска от текущото ниво. Колко може да падне??? И каква истина да осъзная, че акцията има потенциал и че е подценена в момента!
Е как защо?След няколко месеца пак ще влезеш на 0,70
HiperioN разпродава Премислил е фактите,осъзна горчивата истината и напълни гащите
Що да разпродавам?
Нали ти казах, че цената на част от акциите ми е на 0.70лв. Средната ми е доста по - ниска от текущото ниво. Колко може да падне??? И каква истина да осъзная, че акцията има потенциал и че е подценена в момента!
Продължавш да се излагаш и и положението вече е трагично. Не знам да се смея ли или да плача..
-Признаваш, че имаш ХИМ, но ме упрекваш за същата акция, че имам грешно инвестиционно решение Железен си !!!Направо гениален!!! Сам се определяш като некъдърник с ограничени и елементарни познания познания!!!!!
-Имам покупки на ХИМ обикновени на 0,70лв , ХИМ прив. на 1,46 и мога да го докажа с официален документ от посредника!!!. Това е било на редовна сесия на БФБ. Хващам и бас, за каквато поискаш сума, че имам такива покупки. Наистина цената не е мръднала до момента и стои като закована.
Явно ще си първият нобелов лауреат по математика, защото тук във форума никой не може да разбере твоите изключителни математически познания..Изобщо кой ли може?
- Написаното от мен АКО в предишен отговор до теб , не е доказателствено твърдение за това, че цената не е мръднала за да го използваш. Това е ирония , която не можа да разбереш!!! Внимавай в детайлите, защото на капиталовия пазар това се гледа
-Много ми е чудно, как при ръст от около 1,70 до около 2,30 цената няма никакво измененние. Това е в последните няколко месеца!
Явно ще си имаш две нобелови награди за метематика, защото и това твърдение е феноменално!
В заключение, ще ти предложа да смениш специализираното заведение на 4-ти километър с такова в КарлуковоМоже и там да имат интересно обучение и така да станеш всестранно развита личност
Всички ще видим колко е подценена 14 дни след ОСЛека полека до към 1,70 и после две години все на това ниво
Първоначално изпратено от strol
Напротив,още ги стискам,за щастие не са многочакам си якия дивидент от 2-3%,какво да му мисля за някаква си бъдеща капиталова загуба от 25-30%
Уж не искаш да пада цената на акцията, и уж не говориш за нея като грешно инвестиционно решение .
Изваждам ти какво си написал, защото вече си като необятна енциклопедия на познанието , капиталовите пазари, математиката и мисленето.
Сорри брато,знам,че от истината боли,истерията ти го доказваАз изложих само фактите,това е реалността пич,колкото и да не ти харесваТова,че си заложил на елементарните си ограничени познания за пазара и си взел поредното грешно инвестиционно решение си е лично твой проблем.И кога съм казвал,че искам акцията да падапроблема е , че както казваш от кризата до сега за съжаление не е мръднала,а вероятността да не мръдне още 10 години е реална.И не коментирай кой какви познания има,това времето ще го покаже,и то много скоро
Продължавш да се излагаш и и положението вече е трагично. Не знам да се смея ли или да плача..
-Признаваш, че имаш ХИМ, но ме упрекваш за същата акция, че имам грешно инвестиционно решение Железен си !!!Направо гениален!!! Сам се определяш като некъдърник с ограничени и елементарни познания познания!!!!!
-Имам покупки на ХИМ обикновени на 0,70лв , ХИМ прив. на 1,46 и мога да го докажа с официален документ от посредника!!!. Това е било на редовна сесия на БФБ. Хващам и бас, за каквато поискаш сума, че имам такива покупки. Наистина цената не е мръднала до момента и стои като закована.
Явно ще си първият нобелов лауреат по математика, защото тук във форума никой не може да разбере твоите изключителни математически познания..Изобщо кой ли може?
- Написаното от мен АКО в предишен отговор до теб , не е доказателствено твърдение за това, че цената не е мръднала за да го използваш. Това е ирония , която не можа да разбереш!!! Внимавай в детайлите, защото на капиталовия пазар това се гледа
-Много ми е чудно, как при ръст от около 1,70 до около 2,30 цената няма никакво измененние. Това е в последните няколко месеца!
Явно ще си имаш две нобелови награди за метематика, защото и това твърдение е феноменално!
В заключение, ще ти предложа да смениш специализираното заведение на 4-ти километър с такова в КарлуковоМоже и там да имат интересно обучение и така да станеш всестранно развита личност
Браво! Има напредък, макар и минимален в правилната посока. Виждам, че освен месечен има публикуван и седмичен бюлетин, които не дава много информация, но все пак е опит за подобрение на публичната информация за компанията. Ще се радвам, ако започнат да публикуват прогнози и резултати по месеци както са компаниите от групата на Стара Планина Холд АД.
Коментар