Първоначално изпратено от Три без коз
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dimitar1978 Разгледай мнение
не ми хареса това падане до 2.07 !
имам акции, но продадох една част !
Ти обичаш да споделяш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
Според мен са прекалено голяма хапка.Пък и ще се стреля... никой не е безсмертен! Там където са намесени никой не смее да пипа. Дано и ние като акционери продължим да получаваме по парче от тортата
!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Ти зор може да нямаш, но като акционери всички имаме дял от нея. Най хубавото нещо относно холдинга и щерките е, че за сега остават извън апетита на Шиши, Цаци и Тиквеници !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
За да съберат толкова много будали ще трябва да си купят круизен кораб.
Мненията ми не са препоръка за търговия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнениеаа тогава ще дойдем всички, сега сме 3526 ... яхтата колко побира?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Аз зор да се качвам на тази яхта нямам! Кой знае дали няма да решат да ме учат да летя примерно при неудобни въпроси. Те нека правят печалби и да дават дивиденти, пък все ще събера парички за някое корито, което да си юркам на селския язовир.
. Най хубавото нещо относно холдинга и щерките е, че за сега остават извън апетита на Шиши, Цаци и Тиквеници !
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Като останем шепа заблудени акционери може и там .... Те нека правят печалби и да дават дивиденти, пък все ще събера парички за някое корито, което да си юркам на селския язовир.
Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Не знам, но на мен ми е мечта едно събрание на яхтата да направим, много е хубава
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
Няма страшно, така е с новобранците - като падне си мислят, че ще пада вечно .. и продават в ниското. Просто гледай фундамента!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Дааа, имам..
На Хаваите изригва вулкан, та трябва пак да ходим на Малдивите...
пп Пардон, тва не се отнасяло за мен....
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеИнтересно дали ЕЦБ ще има претенции към БГ банките или ще се вгледа само в топ3 и няма да поглежда надолу? г-н Керезов, някакви притеснения?
На Хаваите изригва вулкан, та трябва пак да ходим на Малдивите...
пп Пардон, тва не се отнасяло за мен....
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimitar1978 Разгледай мнение
не ми хареса това падане до 2.07 !
имам акции, но продадох една част !
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар