IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Някой купи 100 акции! Да не би да е дошъл?!...

Коментар

• Кеширалите, ми айде свалете я малко тая артия, тоя шит, както ви се иска, за да може ние с дивидента да купим по-ефтинко.​​​​​​

Коментар

• Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение

ти сега ли разбра, че сегашната цена не ми изнася??? ............. виж какво писах вчера за да не се повтарям ........... ако пак нещо не ти е ясно ми пиши на лични да ти обясня за да не занимаваме цяла България с едно и също всеки ден...

успокой се ........... децата на полки започват училище след 2 седмици и след това само той ще пише...

разбира се ........... проблема е на полки .......... сега той се чуди къде да крие шумата, а не като теб на който е широко около врата и се спускаш свободно "фрийстайл" вече 7 месеца

6C4/CHIM 2.15
        Актуално към 16:50/27.08.2018 г.

||||||От началото на годината
        5220
        10274493
        23 602 781,09
        +20,18%
        1,80
        2,30
        2,60
        Полки, няма кво да гледам.
        Нещата са ми ясни.
        Ти влезна в ролята на индианеца и мечето Монти.

Коментар

• Привет,

Къде е "батко" ? :-)
          Къде е дивидента ? :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от nitro Разгледай мнение
            дойде ли дивидента!???
            Няма го......а Кереза де е?Батко ги е отсвирил

Коментар

• дойде ли дивидента!???

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                Добре че остава само един ден до дивидента, че иначе голяма детска градина щеше да стане да се питате през 15 минути. Полки в стил "вулгарен роман" ни го обясни кога ще се появи, но не, ние ще питаме още 32 пъти до утре... Strolа я кажи ти какво вземане даване имаш с тази потенциално падаща акция, че като се появи обновена темата, все твоите неща чета(четях, вече видя ли че си писал, затварям сайта)...
                Чакам брат чакам,мисля да се качвам на влака,но ми е скъпо.Чакам справедлива цена,че на тези сегашните нива мисля пак да излизам

Коментар

• Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнение
                  Колко беше този дивидент! Като гледам как нямате търпение, струва ми се, че е поне 50%!
                  Там някъде,ще им покрие около 50% от реалната инфлация в страната

Коментар

• Колко беше този дивидент! Като гледам как нямате търпение, струва ми се, че е поне 50%!

Коментар

• Добре че остава само един ден до дивидента, че иначе голяма детска градина щеше да стане да се питате през 15 минути. Полки в стил "вулгарен роман" ни го обясни кога ще се появи, но не, ние ще питаме още 32 пъти до утре... Strolа я кажи ти какво вземане даване имаш с тази потенциално падаща акция, че като се появи обновена темата, все твоите неща чета(четях, вече видя ли че си писал, затварям сайта)...
                      The strongest stand last.

Коментар

• Къде е дивидента, някой получил ли го е вече?

Коментар

не знам каква е тази истерия за дивидента всяка година (все едно имате болен на легло в къщи и чакате тези пари за да купите животоспасяващо лекарство), но няма значение ........... важното е, че всяка година ХИМ дава дивидента в законовия срок и всичко е точно...

да се върнем леко към търговията (нали акции на ХИМ ще купувате с дивидента ) .............. графиката от онзи ден леко се промени и вече 200-дневната пълзяща средна величина е над 50-дневната

ето картинката след днешната търговия:
                          [ATTACH=CONFIG]n3374804[/ATTACH]

какво следва от този факт ли?

има два варианта като и двата ги видяхме при ХИМ в последните години:

- вариант А - 50-дневната бързо се връща над 200-дневната ........... това се случи за 2 седмици през декември 2017 и след това цената за 1 месец се покачи с 90 ст. от 1,70 до 2,60

- вариант Б - който се разви през 2014-2016 години .......... бавен и мъчителен спад от 1,95 до 1,04 и отново 90 ст. разлика, но в другата посока

разбира се, нищо не се повтаря 1:1 но в общи линии един от двата варианта е възможно да се случи по подобен начин ............... трети вариант просто няма - или 200-дневната ще е над 50-дневната или 50-дневната ще е над 200-дневната - елементарно и просто

това е само картинка и преразка по нея, а само мажо знае какво точно ще се случи

успех на всички играчи
                          Като гледам на дневната графика това низходящо пресичане на стохастичния осцилатор ,вариант А не ми се струва много възможен

Коментар

• Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение

Стига рева като магаре бре,ще си получиш умрелия дивидент И го стискай здраво докато се возиш на пързалката/дивидента/Другото ще го стискаш чак в края на пързалката
                            Това че ти няма, какво да стискаш и да получиш, не ме интересува изобщо, разбира се.

Коментар

не знам каква е тази истерия за дивидента всяка година (все едно имате болен на легло в къщи и чакате тези пари за да купите животоспасяващо лекарство), но няма значение ........... важното е, че всяка година ХИМ дава дивидента в законовия срок и всичко е точно...

да се върнем леко към търговията (нали акции на ХИМ ще купувате с дивидента ) .............. графиката от онзи ден леко се промени и вече 200-дневната пълзяща средна величина е над 50-дневната

ето картинката след днешната търговия:
                              [ATTACH=CONFIG]n3374804[/ATTACH]

какво следва от този факт ли?

има два варианта като и двата ги видяхме при ХИМ в последните години:

- вариант А - 50-дневната бързо се връща над 200-дневната ........... това се случи за 2 седмици през декември 2017 и след това цената за 1 месец се покачи с 90 ст. от 1,70 до 2,60

- вариант Б - който се разви през 2014-2016 години .......... бавен и мъчителен спад от 1,95 до 1,04 и отново 90 ст. разлика, но в другата посока

разбира се, нищо не се повтаря 1:1 но в общи линии един от двата варианта е възможно да се случи по подобен начин ............... трети вариант просто няма - или 200-дневната ще е над 50-дневната или 50-дневната ще е над 200-дневната - елементарно и просто

това е само картинка и преразка по нея, а само мажо знае какво точно ще се случи

успех на всички играчи
                              Полезно, благодаря!

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
                                И колко дни остават до дивидента!
                                Нека Тролчо да каже, може и Тонката. Те ги разбират нещата.
                                Стига рева като магаре бре,ще си получиш умрелия дивидент И го стискай здраво докато се возиш на пързалката/дивидента/Другото ще го стискаш чак в края на пързалката
                                Last edited by strol; 28.08.2018, 10:26.

Коментар

Working...
                                X