Не вярвам. Не вярвам на такива. Бая будаляв трябва да си, за да вярваш, че ще смъкнеш цената с постоянни повторения за съществуването на някакви вероятности, за да вземеш 3 стинки надолу.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
А ти внимавай да не си от тия дето стискат цял живот едни артии без стойност които и за друго нужди не стсват.
Коментар
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
Аз на 70ст. не съм продавал , но пък съм купувал и си знам ,че има голяма вероятност скоро това пак да се случи
Съществува и вероятност рязко да скочи, но никой не е застанал да ти го повтаря през 4 минути във форума?The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Да, така е. Ти си живият пример.
И друг път да не продаваш на седемдесе стинки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Да, така е. Ти си живият пример.
И друг път да не продаваш на седемдесе стинки!.
Коментар
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
Подобни гръмки си смели изказвания ме връщат в далечните 2007-2008г."Колелото на историята се върти а човешката глупост си остава безгранична"
И друг път да не продаваш на седемдесе стинки!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
не продавам под 8, сори"Колелото на историята се върти а човешката глупост си остава безгранична"
Коментар
-
не се знае кой ще доживее дори до утре, ти просто искаш евтинко, останалото е гадаене.... и се започна: "дай коментар", "направи анализ" , "дай цена"The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение
не те знам на каква възраст си в момента, но някои от пишещите тук няма да доживеят тези времена когато акцията ще се търгува на 8 лв.М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от _1912_
такъв е извода от последната седмица
дълго време не бях писал в темата и преди седмица пуснах графика ............. и се започна: "дай коментар", "направи анализ" , "дай цена" ......... станах трол защото на всеки повтарям едно и също, а той се е надявал на нещо различно...
и за капак накрая се появяваш ти , и пак ме питаш същото (за цената) ......... и аз пак същото пиша
-----------------------
както и да е ........... няма значение ............. понеже ме питаш за цената на ХИМ , нека и аз да те питам:
ти познаваш ли "моя приятел" големия анализатор петър караиванов??? някои го знаят като пешо-млякото
че петърчо обичаше често да казва следното:
"ако сложиш една жива жаба в тенджера с гореща вода, тя веднага ще изскочи от тенджерата и ще се спаси ............. но, ако жабата я сложиш в тенджера със студена вода на котлон, който постепенно се нагорещява и постепенно достига до точката на кипене, жабата няма да забележи това и ще се свари..."
положението тук сега е същото ............... сложили са ви на бавен огън, ще ви сварят, а накрая и ще ви изядат
в последните няколко месеца цената бавно пада с 6-7 ст. на месец .......... но всички са много ентусиазирани и очакват всеки момент платната да обърнат и затова бодро рапоръуват, че реинвестират дивидента обратно тук
на ОСА цената беше 2,28, а 60 дни по-късно е 2,14
с този темп с който пада акцията очаквам след 2 месеца да стигне до цени от 2 лв., а по Коледа (когато редица никове ме питат дали ще съм във форума) цената ще е под 2 лв. .......... както вече не един път ви писах ->>> до следващата есен (следващата Коледа) цена 1,50 лв. ( а при определени обстоятелства ........... 1,15лв.) ................ разбира се, че цената няма да върви надолу и само надолу, а ще има и покачвания, но според мен дългосрочната цел е тази която съм писал
-----------------------
понеже малко участници в темата дават предположения за цената ............. какво е твоето мнение?
дай прогноза как ги виждаш нещата до Коледа 2018 и една средносрочна прогноза до Коледа 2019
тук всички хващат дъната и върховете, но никой не дава предположения .......... я, да видим колко смелчаци ще се намерят да дадат прогнози???М.... . ш..... ..й.о!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Според мен не е редно да обобщаваш така генерално хората и да си слагаш под общ знаменател всички. Така е в живота, така би трябвало и да е във форума.
дълго време не бях писал в темата и преди седмица пуснах графика ............. и се започна: "дай коментар", "направи анализ" , "дай цена" ......... станах трол защото на всеки повтарям едно и също, а той се е надявал на нещо различно...
и за капак накрая се появяваш ти , и пак ме питаш същото (за цената) ......... и аз пак същото пиша
-----------------------
както и да е ........... няма значение ............. понеже ме питаш за цената на ХИМ , нека и аз да те питам:
ти познаваш ли "моя приятел" големия анализатор петър караиванов??? някои го знаят като пешо-млякото
че петърчо обичаше често да казва следното:
"ако сложиш една жива жаба в тенджера с гореща вода, тя веднага ще изскочи от тенджерата и ще се спаси ............. но, ако жабата я сложиш в тенджера със студена вода на котлон, който постепенно се нагорещява и постепенно достига до точката на кипене, жабата няма да забележи това и ще се свари..."
положението тук сега е същото ............... сложили са ви на бавен огън, ще ви сварят, а накрая и ще ви изядат
в последните няколко месеца цената бавно пада с 6-7 ст. на месец .......... но всички са много ентусиазирани и очакват всеки момент платната да обърнат и затова бодро рапоръуват, че реинвестират дивидента обратно тук
на ОСА цената беше 2,28, а 60 дни по-късно е 2,14
с този темп с който пада акцията очаквам след 2 месеца да стигне до цени от 2 лв., а по Коледа (когато редица никове ме питат дали ще съм във форума) цената ще е под 2 лв. .......... както вече не един път ви писах ->>> до следващата есен (следващата Коледа) цена 1,50 лв. ( а при определени обстоятелства ........... 1,15лв.) ................ разбира се, че цената няма да върви надолу и само надолу, а ще има и покачвания, но според мен дългосрочната цел е тази която съм писал
-----------------------
понеже малко участници в темата дават предположения за цената ............. какво е твоето мнение?
дай прогноза как ги виждаш нещата до Коледа 2018 и една средносрочна прогноза до Коледа 2019
тук всички хващат дъната и върховете, но никой не дава предположения .......... я, да видим колко смелчаци ще се намерят да дадат прогнози???НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
не продавам под 8, сориНЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение
не, ще купя твоите акции на 4 лв. за да си доволен...М.... . ш..... ..й.о!
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар