IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение

Ще ни липсваш ...
    Много бързо сдадохте 2 кинта

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
      Тук пързалката се задава.Мажете ските.
      Абе Ташунко, пак ли ни пробутваш същите глупости като миналата години? Мислиш, че сме ги забравили вече? Мен щеше малко да ми е неудобно, ако бях на твое място... нямаше да се показвам. Между впрочем къде се изгуби за 1 година?

Коментар

• Тук пързалката се задава.Мажете ските.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Без козе, по-добре смени тази рулетка от аватара, че не прави добра реклама на оптимизма.!!!
          (Макар, че математически погледнато изглежда да е най-честният хазарт., при условие, че разбира се, се играе честно - при достатъчно дълга игра крупието си прибира само 3% от залозите като такса за органзиацията, а всичко друго се преразпределя между играчите. Всъщност и не знам много хазартни игри, може да е изнамеренеа и "по-честна", в която организаторът да прибира по-малък %) Напоследък имам чувство че много хазартни зали виждам и Просто като ти видят аватара, хората може да направят аналогия на борсата с хазарт!!,. а това е доста сериозна заблуда, и по-добре не я внушавай визуално
          Няма да го сменям.
          Много си е хубав.
          А относно другите... всеки робува на акъла си. Така е било и така ще бъде.

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение

и ти ще им помогнеш да излязат, нали?
            на жабетата няма да помагам, но с удоволствие ще помогна на онези които ще хвърлят горещият картоф и ще бягат ............ през глава ще бягат и никога няма да помислят да се върнат тук

на тези с горещият картоф и преди съм помагал, а и на следващите ще помогна според силите ми...
            fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
              съжалявам за жабчетата как бяха приспани в топлата водица, но все още могат да изскочат от тенджерата...

не е препоръка за покупки и продажби - нямам акции
              и ти ще им помогнеш да излязат, нали?

Коментар

• Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение

Здравей, Полки! Какво цена прогнозираш до края на годината ? Поздрави
                няма промяна в прогнозата ми от лятото ............... 6-7 ст. на месец надолу ............ и сам можеш да сметнеш след 2 месеца и половина къде ще е цената

горната прогноза беше при положение, че ГОЛЕМИЯТ алигатор стои стабилно зад акцията, разбира се ................. но сега и той се е скрил или подкрепя съвсем символично цената ............... така, че е възможно по-бързо да стигнем до там от където всичко започна преди Коледа 2017

съжалявам за жабчетата как бяха приспани в топлата водица, но все още могат да изскочат от тенджерата...

не е препоръка за покупки и продажби - нямам акции

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
                  хм

десетмесечно дъно удари акцията, а бодряшките изказвания в темата липсват ........... дали са започнали да увират жабчетата и да се усещат какво следва .......... едва ли...

липсват и онези хиляди бройки в ляво които успокояваха жабетата и очакваха всеки момент кораба да обърне платната

липсват и онези никове които лятото ме питаха дали по Коледа ще съм във форума

тишината е хубава, наистина ............... както разбира се е истина, че бях прогнозирал 2 лв за началото на ноември, а това е чак след 3 седмици, а двойката е на 2 стинки разстояние

лятото ви бях писал, че 2,20-2,25 не е толкова лоша цена за излизане и сега ще завърша със същото ................. 2,00-2,02 не е лоша цена за излизане в предвид очакванията ми...

не е препоръка за покупки или продажби - нямам акции
                  Здравей, Полки! Какво цена прогнозираш до края на годината ? Поздрави

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
                    Бруталното рали тепърва предстои.
                    Без козе, по-добре смени тази рулетка от аватара, че не прави добра реклама на оптимизма.!!!
                    (Макар, че математически погледнато изглежда да е най-честният хазарт., при условие, че разбира се, се играе честно - при достатъчно дълга игра крупието си прибира само 3% от залозите като такса за органзиацията, а всичко друго се преразпределя между играчите. Всъщност и не знам много хазартни игри, може да е изнамеренеа и "по-честна", в която организаторът да прибира по-малък %) Напоследък имам чувство че много хазартни зали виждам и Просто като ти видят аватара, хората може да направят аналогия на борсата с хазарт!!,. а това е доста сериозна заблуда, и по-добре не я внушавай визуално

Коментар

• хм

десетмесечно дъно удари акцията, а бодряшките изказвания в темата липсват ........... дали са започнали да увират жабчетата и да се усещат какво следва .......... едва ли...

липсват и онези хиляди бройки в ляво които успокояваха жабетата и очакваха всеки момент кораба да обърне платната

липсват и онези никове които лятото ме питаха дали по Коледа ще съм във форума

тишината е хубава, наистина ............... както разбира се е истина, че бях прогнозирал 2 лв за началото на ноември, а това е чак след 3 седмици, а двойката е на 2 стинки разстояние

лятото ви бях писал, че 2,20-2,25 не е толкова лоша цена за излизане и сега ще завърша със същото ................. 2,00-2,02 не е лоша цена за излизане в предвид очакванията ми...

не е препоръка за покупки или продажби - нямам акции

Коментар

• Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение

Да ,така е,рали ще има, за това кой ще разтовари първи.За сега стадото овце(Лакони)само се оглежда,повечето вече са разбрали ,че вече са обречени,просто плячка която скоро ще се разбяга.
                        Хихи точно казано .

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
                          Бруталното рали тепърва предстои.
                          Да ,така е,рали ще има, за това кой ще разтовари първи.За сега стадото овце(Лакони)само се оглежда,повечето вече са разбрали ,че вече са обречени,просто плячка която скоро ще се разбяга.
                          Last edited by strol; 09.10.2018, 16:47.

Коментар

• Бруталното рали тепърва предстои.

Коментар

• Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение

Така е брат,натиска на цената (разпродажбите)винаги предвещават покачванетова просто си е закономерност
                              Да да закономерност е.Мисля че Люкчо безмозъчния е беше открил.

Коментар

• Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
                                Мисля че този натиск на цената / не разпродажби / предвещава минаване на пакети преди покачване
                                Така е брат,натиска на цената (разпродажбите)винаги предвещават покачванетова просто си е закономерност

Коментар

Working...
                                X