Първоначално изпратено от Penko
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение...
винаги до сега съм отговарял утвърдително и гледам поне веднъж в месеца да напиша, че смятам да купя акции на ХИМ на правилната за мен цена
...Last edited by petyob; 16.10.2018, 17:59.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimitar1978 Разгледай мнение
И аз така мисля в положителна посока, но не сега !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Аз примерно мисля, че ще има рали и цената ще излети.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
ти разсъждаваш в тази посока ............... повечето мислят обратното
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеИнокений , или както ти е ника.... мислиш ли че намаляването на ФФ е добре за останалата шепа инвеститори ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
добре, кажи поне за 1 причина поради която биха маниполирали отчетите за да изкарат печалба?fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
някои допускат обратното например
други допускат нещо друго
повечето инвеститори пишат в темата от години, че не вярват на отчетите тук
един вярва на дядо мраз, а друг на дядо коледа, трети на нищо не вярва
всеки има право да вярва в каквото си иска
Коментар
-
До голяма степен се разбира, че ако пише 50 млн. печалба, аз допускам, че може да е реално 45млн. - не че умишлено ще я надуят, защото нямат полза от това, но може да има някакви преноси, изравняване и др. неща, които дефакто не знам.
други допускат нещо друго
повечето инвеститори пишат в темата от години, че не вярват на отчетите тук
един вярва на дядо мраз, а друг на дядо коледа, трети на нищо не вярва
всеки има право да вярва в каквото си искаfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
да, от поне 6 месеца нямам акции тук ............... как е правилно да го напиша си е твой проблем , а как съм го написал си е мой проблем
може да си спориш с който си искаш и за каквото си искаш ......... затова е форума
винаги до сега съм отговарял утвърдително и гледам поне веднъж в месеца да напиша, че смятам да купя акции на ХИМ на правилната за мен цена
аз да те питам:
защо до голяма степен вярваш на отчетите, а не напълно?
на този фундаментален въпрос като отговориш ще ти стане ясно защо аз съм написал онова по-долуДо голяма степен се разбира, че ако пише 50 млн. печалба, аз допускам, че може да е реално 45млн. - не че умишлено ще я надуят, защото нямат полза от това, но може да има някакви преноси, изравняване и др. неща, които дефакто не знам.
- 1 like
Коментар
-
Полки, като казваш на нас малките себе си включваш ли?? Нали каза, че нямаш .. значи правилнто е - на вас малките.
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнениеАз мога да споря по всяко твое изречени,
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнениети сигурно искаш да купиш, след като следиш тази тема.
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнениенека само те попитам за това " ...с голяма доза сигурност бих казал, че никой не вярва на отчетите тук, ..." - аз пък до голяма степен им вярвам и не виждам причина да не са точни в голяма степен. А ти защо мислиш обратното, но ако може по-конктретно?
защо до голяма степен вярваш на отчетите, а не напълно?
на този фундаментален въпрос като отговориш ще ти стане ясно защо аз съм написал онова по-долуfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
а, да ............... пропуснах нещо важно
ако вместо това "обратно изкупуване" както ти му казваш, мажо беше раздал тези над 10 млн. лв. като дивидент на нас малките, бъди сигурен, че акцията щеше да бъде точно там оценена: "на по-справедливо (4-5 лв. за книга)"
мда .............. абсолютно сигурен съм.... Аз мога да споря по всяко твое изречени, но това е нормално при положение, че ти нямаш а пък аз имам. Явно имаме противоположни интереси - ти сигурно искаш да купиш, след като следиш тази тема. Но нека само те попитам за това " ...с голяма доза сигурност бих казал, че никой не вярва на отчетите тук, ..." - аз пък до голяма степен им вярвам и не виждам причина да не са точни в голяма степен. А ти защо мислиш обратното, но ако може по-конктретно?
Last edited by petyob; 16.10.2018, 00:53.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар