Знаеш ли че хиените обичат точно такива като тебе, надъхват се и хоп в чувала
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dimitar1978 Разгледай мнение
Не беше писал като период ! Ок за уточнението !
а нали по-долу пак писах, че планирам покупки Q3 2019, а "колегата" еди мърфи ли беше или скоти пипън бешедаваше съвет преди Q3 2019 да съм готов, че после ще стане късно...
не следиш дискусията, митеfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
не виждам кое ти е по-оптимистичното в твоята прогноза след като се дублира с моята............. по Коледа 180-190 ст. за един ХИМ
а прогнозата която съм дал:
се отнася изцяло за 2019 година с някаква вероятност да има развие и през 2020 година
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнение
Трябва да си продал бая част, защото направо си обърнал резбата в прогнозите си! Довчера съвсем друго пишеше...
Коментар
-
Трябва да си продал бая част, защото направо си обърнал резбата в прогнозите си! Довчера съвсем друго пишеше...
много изнервен ми се виждаш, а не виждам основателна причинаfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimitar1978 Разгледай мнениеДо някъде съм съгласен с доводите ти за стрес тестовете, но моите прогнози са по оптимистични за цената на акцията.
Оптимистичната ми прогноза Хима е около 1,80 - 1,90 до края на 2018.............. по Коледа 180-190 ст. за един ХИМ
а прогнозата която съм дал:
вариантите за мен са два:
- оптимистичен - софикс 550-575 - хим 150-165
- песимистичен - софикс 500-525 - хим 115-130
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Това плашило вече е демоде! Целта на стрес тестовете е профилактика и превантивно избягване на проблемите, за да се лекуват, а не да стават по-големи! Така че - добре дошли! - така трябва, за да сме спокойни, че всичко ще е ОК!
така и този път смятам да съм предпазлив към банкови акции и на този етап не смятам да купувам от тези акции
това, че аз се страхувам в момента да купя банкови акции не означава, че няма да се отвори добра възможност за някой друг да рискува и евентуално да реализира висока доходност на един по-късен етап
всеки сам си преценява ........... не давам никакви препоръки, а само споделям мнението миfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimitar1978 Разгледай мнение
Привет,
До някъде съм съгласен с доводите ти за стрес тестовете, но моите прогнози са по оптимистични за цената на акцията.
Оптимистичната ми прогноза Хима е около 1,80 - 1,90 до края на 2018.
За следващата година, не мога да кажа на този етап, тъй като не само стрес тестовете ще окажат влияние, но и това дали се стабилизира икономиката на Турция, търговската "война" между САЩ и Китай и ....
Имам акции, като предвид прогнозата продадох част от портфейла ми !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениене си спомням на вас двамата да съм ви давал съвет за да се чувствате задължени да ми връщате услугата сега........... мислете върху вашите инвестиции и дерзайте...
аз лично мисля, че има една една банка която няма да издържи теста и това ще окаже влияние върху цялата бг борса ............... разбира се, че има достатъчно време за да се подготват, но сигналите които идват от самата банка, че "се бърка в кацата с меда", изобщо не ме успокоява...
точно затова пишех, че може и да купувам през 2020-та ............ доста време има до тогава и не искам да правя прибързани окончателни решения на този етап
нека видим и навън как ще се развие играта, но вариантите за мен са два:
До някъде съм съгласен с доводите ти за стрес тестовете, но моите прогнози са по оптимистични за цената на акцията.
Оптимистичната ми прогноза Хима е около 1,80 - 1,90 до края на 2018.
За следващата година, не мога да кажа на този етап, тъй като не само стрес тестовете ще окажат влияние, но и това дали се стабилизира икономиката на Турция, търговската "война" между САЩ и Китай и ....
Имам акции, като предвид прогнозата продадох част от портфейла ми !
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениеаз лично мисля, че има една една банка която няма да издържи теста и това ще окаже влияние върху цялата бг борса ...............
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеГолямо дърво ще е за тези с акциите.Трябва сърце да имат за да преживеят идващите загуби.
- 1 like
Коментар
-
не си спомням на вас двамата да съм ви давал съвет за да се чувствате задължени да ми връщате услугата сега........... мислете върху вашите инвестиции и дерзайте...
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
айде, време е за един RINGS превод
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
Гледай да си купил преди юли догодина...тогава ще излезнат резултатите от стрес тестовете на банките
точно затова пишех, че може и да купувам през 2020-та ............ доста време има до тогава и не искам да правя прибързани окончателни решения на този етап
нека видим и навън как ще се развие играта, но вариантите за мен са два:
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениеднес цената отново расте ........... хубав ден за бълг.демокрация и не само ........... какво повече му трябва да човек?
Коментар
Коментар