И тук спад на 1.78 вече.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеСмешно е как една от най-големите икономически структури в страната едва добутва капитализацията си до към 220 млн. евра.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Смешно е как една от най-големите икономически структури в страната едва добутва капитализацията си до към 220 млн. евра.
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениеимаше един връх при ХИМ на 3,60 но това беше преди 8-9 години ......... тази цена е бленувана толкова дълго време, че купувалите в диапазона 2,60-3,60 вече са се отказали от всякакви мечти и блянове
[ATTACH=CONFIG]n3431424[/ATTACH]
Коментар
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
Да, ще има рали от 0,70 до към 1,50 и после всички фенове с години ще повтарят какви огромни ръстове е направила артиятаама след 2-3г я камилата я камиларяНай-смешни са тези дето инвестирали на БФБ дългосрочно за пенсия то до тогава поне още 1-2 кризи ще има и 1/3 от компаниите на БФБ или ще са фалирали или ще струват жълти стотинки
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
лошо я ........... преди 6-7 месеца като пишех, че цената ще пада с 6-7 ст. месечно се правихте на многознаещи и ме питахте къде ще съм по коледа и след нова година за да ми припомните какво съм бил казал
какво съм виновен, че преди година (януари месец) ти обикаляше темите и питаше защо само ХИМ и ЦКБ поскъпват ............ след това влезна на около 2,60 и чак сега започна да се усещаш, че е лошо...
искам да те "успокоя", че лошо тепърва ще става тук ........ а добрата новина все пак е, че след година-две-три може и да има рали при ХИМ ........... няма да е толкова брутално ралито какъвто ще е спада, но рали ще има - вярвай в това!!!
не е препоръка - нямам акции - просто "размисли и страсти"
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
лошо я ........... преди 6-7 месеца като пишех, че цената ще пада с 6-7 ст. месечно се правихте на многознаещи и ме питахте къде ще съм по коледа и след нова година за да ми припомните какво съм бил казал
какво съм виновен, че преди година (януари месец) ти обикаляше темите и питаше защо само ХИМ и ЦКБ поскъпват ............ след това влезна на около 2,60 и чак сега започна да се усещаш, че е лошо...
искам да те "успокоя", че лошо тепърва ще става тук ........ а добрата новина все пак е, че след година-две-три може и да има рали при ХИМ ........... няма да е толкова брутално ралито какъвто ще е спада, но рали ще има - вярвай в това!!!
не е препоръка - нямам акции - просто "размисли и страсти"Last edited by strol; 16.01.2019, 09:24.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеЛошо Полкимного лошокакто каза чичо Гошо
не е препоръка - нямам акции - просто "размисли и страсти"fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнениеВсички сме се предали,артията е обречена и надежда няма
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
Някои твърдят, че тази година ще й се размине.
Ти какво мислиш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Викаш, квот кажеш ти, тва става.
засега съм на по-ниско ниво ........... кораба-майка се свързва с мен и ми пуска факса как ще се развият нещата ........... разбира се, че и това не е малко =>>> поне знам какво следваfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
Коментар