Данъците объркват положението доста. Иначе от отчета ми прави впечатление, че е доста по-обяснителен. Има явно желание за промяна в поведението.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
няма такова нещо ....... получавам солидни лихви всеки месец и дори след начисление на таксите остава доста повече от това да бях взел 6 ст. дивидент и да бях натрупал 60-70 ст. капиталова загуба като теб!!!
пари в ХИМ няма кой да налива освен алигатора ....... просто момента е такъв и затова положението е такова ........ ако дивидента беше двоен и цената щеше да е бленуваната тройка с гарнитура, но засега е толкова...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеНе е зле положението. 15 стинки. Да видим кой накъде. От утре.
не е препоръка - нямам акцииfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
В момента депозитите носят 0.5% ,ако сметнеш и таксите лихвата е отрицателна.Пък дали скоро ще ще или няма да ще ще видим.
пари в ХИМ няма кой да налива освен алигатора ....... просто момента е такъв и затова положението е такова ........ ако дивидента беше двоен и цената щеше да е бленуваната тройка с гарнитура, но засега е толкова...Last edited by polki; 28.01.2019, 09:17.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
някои хора като пишат, че дивидента от ХИМ щял да се равнява на депозит в банка даже и не се замислят, че 6 ст. дивидент на 4 лв. е 1,5% доходност ........... скоро всички бг банки ще дават по повече
тук 10 години не даваха дивидент на акциите ......... какво пречи пак да наложат едно десетгодишно ембарго? ....... някой ще им забрани ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
логично от както дават дивидент по обикновените...борят се да увеличават печалбата с 10-20% годишно а от там и дивидента с толкова...бавно и амбициозно градят доверие и промяна на имиджа ...всички печелят и всички са доволни!
Депозит в хим!
просто е...но хората докато се усетят цената ще е 4лв
тук 10 години не даваха дивидент на акциите ......... какво пречи пак да наложат едно десетгодишно ембарго? ....... някой ще им забрани ли?fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнениеIpo-то беше на 4 ... пфу.. преди 15 г... каква сделка е това
4 ли каза?
той на 4 им ги прибра първия път парите, а после повтори на 11 понеже на жабчетата им се услади ............ сега алигатора и на 2,50 е готов да им раздаде неограничено количество кой колкото поиска хартийкиfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
логично от както дават дивидент по обикновените...борят се да увеличават печалбата с 10-20% годишно а от там и дивидента с толкова...бавно и амбициозно градят доверие и промяна на имиджа ...всички печелят и всички са доволни!
Депозит в хим!
просто е...но хората докато се усетят цената ще е 4лв
Коментар
-
Първоначално изпратено от cimeonoff Разгледай мнениеУважаеми господин 15%.
Бих искал да ми отговорите в проценти, с колко вашето доверие в компанията се е повишили към днешна дата?
Депозит в хим!
просто е...но хората докато се усетят цената ще е 4лвLast edited by Scottie Pippen; 28.01.2019, 00:40.
Коментар
-
Първоначално изпратено от cimeonoff Разгледай мнениеУважаеми господин 15%.
Бих искал да ми отговорите в проценти, с колко вашето доверие в компанията се е повишили към днешна дата?
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Maлко наивничко си ми звучи.
Особено на фона на това че по пазара има и дивидентни аристократи с половин век + история и 7.5% дивидентна д/ст.Пътека се прави камък по камък!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Няма как "да се изпусне" дадена компания да дава перспективни дивиденти над 4- 5% да кажем към днешна дата.
Maлко наивничко си ми звучи.
Особено на фона на това че по пазара има и дивидентни аристократи с половин век + история и 7.5% дивидентна д/ст.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение[LIST=1][*]Колега запознат съм. Повишението започна след 20-ти декември 2017г. През целия месец бяха изтъргувани малко над 3 мил. акции при ръст от 6,49%.[*]ФФ не намалява всеки ден, можеш да провериш. В момента е 19,52%, но имаше момент в който беше 19.49%, т.е не само купуват, но и продават.
Аз продадох Градус, за да влезна тук, при Фармата и малко БСО. Див. доходност не ми е приоритет, но е някакъв бенчмарк. Няма как "да се изпусне" дадена компания да дава перспективни дивиденти над 4- 5% да кажем към днешна дата. След време това число ще се промени заедно с основните лихви, но към днешна дата е горе-долу това.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
Коментар