If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Има инвеститори които помнят колко е била цената преди малко по-вече от 10 год и не само в тази позиция.След като искаш да си Флагман
би трябвало да се държиш като такъв а не шменти- капели история.
+1
а гимнастиките дето правят в ЦКБ заради стрес-тестовете докога ще се допускат от регулаторите?
Има инвеститори които помнят колко е била цената преди малко по-вече от 10 год и не само в тази позиция.След като искаш да си Флагман
би трябвало да се държиш като такъв а не шменти- капели история,за някакви си 5-6 ст да събарят цената наполовина.
Зависи от гледната точка. Аз виждам растяща печалба и приходи спрямо миналата година и приспадането на едни отложени задължения. Разликата с преди 10 г. е икономическия цикъл.
редица дружества на БФБ успяха да постигнат резултатите си от преди 10 години, а тук печалбата е наполовина, а цената същата!!!
отчета не беше ли по-слаб от миналогодишния и с -50% по-лош от преди 10 години когато акцията пак беше на сегашните нива
Зависи от гледната точка. Аз виждам растяща печалба и приходи спрямо миналата година и приспадането на едни отложени задължения. Разликата с преди 10 г. е икономическия цикъл.
Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
Коментар