Първоначално изпратено от cam
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
2007-2008 г много като теб благодариха на продаващите и после много много реваха.
Успех и на теб !
Коментар
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
За сега чакаме дъноНай-вероятно няма да е тази година и ще бъде доста под левче
Коментар
-
Първоначално изпратено от colline Разгледай мнение
Да, искам да благодаря на продавачите ( най-вече еланци ) , които ми продаваха последните седмици и си върнах пакета продаден над 2.40 при последния връх. Да видим сега следващия връх може би ще е 2.80 според техническата картинка
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Бруталното рали тук тепърва предстои!!!
Въпреки че тук има двама трима, които много пишат, но бавно загряват.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
Днес да благодарим на алигатора който хвърля по едно око все пак на хим.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Да, искам да благодаря на продавачите ( най-вече еланци ) , които ми продаваха последните седмици и си върнах пакета продаден над 2.40 при последния връх. Да видим сега следващия връх може би ще е 2.80 според техническата картинка
Коментар
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
За сега чакаме дъноНай-вероятно няма да е тази година и ще бъде доста под левче
- 1 like
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Е това са чудесни движения, за който може да ги отиграва ! За тези които не можем стоим и гледаме мача
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
Да, искам да благодаря на продавачите ( най-вече еланци ) , които ми продаваха последните седмици и си върнах пакета продаден над 2.40 при последния връх. Да видим сега следващия връх може би ще е 2.80 според техническата картинкаThe strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Е това са чудесни движения, за който може да ги отиграва ! За тези които не можем стоим и гледаме мача
Коментар
Коментар