IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение

моя план си го следвам бавно и методично

ти си рефрешвай, че до 1 час няма ли "новина" тази година и без ОСА ще си останете, и без дивидент ще си седите
    Преди два дни каза, че всичко става последния момент, какво си седнал и закършил пръсти, има време....

Коментар

ти си рефрешвай, че до 1 час няма ли "новина" тази година и без ОСА ще си останете, и без дивидент ще си седите
      Пак ли обърка датите..
      М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

взимай успокоителни, че нервите скоро няма да държат и ще хвърлиш хартишките след 4-5 месеца баш на дъното
        Нали за това си ти да казваш къде е дъното и кога да продаваме... Така като те гледам, каквото и да купиш, не си струваше излагацията тук с десетки месеци да я правиш. Такава пропаганда за едно голямо нищо.
        М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Вярно е поне това не си казал, щото с всичко друго, коети не спираш да повтаряш си супер досаден. Всички разбрахме за жабчетата, разбрахме, ще ще купуваш - някога, че си най-добрият на борсата и ги разбираш в детайли всички акции абе ти си Бог....
          Съсредоточи се върху себе си.....

fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

не съм казал кога ще купя ....... просто писах, че ще взема да купя някоя бройка за да затворя устите на няколкото жабчета тук

нямам нито една акция на на ХИМ от поне 13 месеца
            Вярно е поне това не си казал, щото с всичко друго, което не спираш да повтаряш си супер досаден. Всички разбрахме за жабчетата, разбрахме, че ще купуваш - някога, че си най-добрият на борсата и ги разбираш в детайли всички акции абе ти си Бог....
            Съсредоточи се върху себе си.....

Коментар

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
              Дано тая цигания спре по-скоро. За 2 стинки надолу опищя форума тотално.
              взимай успокоителни, че нервите скоро няма да държат и ще хвърлиш хартишките след 4-5 месеца баш на дъното

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение

Сорри, ама няма да успееш да влезеш изобщо според мен.....
                не ме мисли мен ....... аз съм го измислил вече

Коментар

• Дано тая цигания спре по-скоро. За 2 стинки надолу опищя форума тотално.
                  М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

успех ще имам само като влезна около дъното ........ изобщо не ме интересува кой ще ме съди и кой ще ме поздравява...
                    Правилно! Тези неща ги написах, за де не си мислиш, че влагам ирония или подигравка.
                    Last edited by 15%; 29.05.2019, 23:39.
                    Пътека се прави камък по камък!

Коментар

успех ще имам само като влезна около дъното ........ изобщо не ме интересува кой ще ме съди и кой ще ме поздравява...
                      Сорри, ама няма да успееш да влезеш изобщо според мен.....

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение

Полки, никой не те съди! Съвсем нормално и правилно е плановете да се променят предвид ситуацията.
                        Относно анкетата - да, помня и нея много добре. Аз лично гласувах, че дъното ще бъде до 380. Това при положение, че мислих реално как ще е към 390, ама си казах "айде да дам малко аванс". Поздравявам те, че даде толкова дългосрочна заявка и ако "избягаш" от нея само с няколко месеца би било огромен успех в моите очи.

Коментар

да, писал съм Q3 и вече няколко пъти писах септември'2019 което си точно в това тримесечие ....... аз не съм кон с капаци и като виждам, че облаците надвисват над БФБ и икономиката ни , няма да взема да ловя падащи не ножове, а сабии, нали? ........ реално след изборите онзи ден и след днешните новини от хърватска очаквам спад на индекса с нови 10-12% ......... мисля, че си спомняш анкетата от миналата есен когато писах по нова година софикс под 600 пункта и софка 515 през Q3 => няма как да не се помни това, нали?

не веднъж писах през последната година, че техн.анализ ми посочваше дъно през Q4, но аз като оптимист винаги съм искал това да се случи по-рано и затова в анкети и в мои мнения винаги съм посочвал Q3
                          Полки, никой не те съди! Съвсем нормално и правилно е плановете да се променят предвид ситуацията.
                          Относно анкетата - да, помня и нея много добре. Аз лично гласувах, че дъното ще бъде до 380. Това при положение, че мислих реално как ще е към 390, ама си казах "айде да дам малко аванс". Поздравявам те, че даде толкова дългосрочна заявка и ако "избягаш" от нея само с няколко месеца би било огромен успех в моите очи.
                          Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

..........a преди два дни каза, че ще купи някоя бройка заради жабчетата ама май не е купил.
                            не съм казал кога ще купя ....... просто писах, че ще взема да купя някоя бройка за да затворя устите на няколкото жабчета тук

нямам нито една акция на на ХИМ от поне 13 месеца

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение

каза, че ще купуваш Q3. Днес прочетох /защото ценя мненията ти и ги следя/, че се отлага.
                              да, писал съм Q3 и вече няколко пъти писах септември'2019 което си точно в това тримесечие ....... аз не съм кон с капаци и като виждам, че облаците надвисват над БФБ и икономиката ни , няма да взема да ловя падащи не ножове, а сабии, нали? ........ реално след изборите онзи ден и след днешните новини от хърватска очаквам спад на индекса с нови 10-12% ......... мисля, че си спомняш анкетата от миналата есен когато писах по нова година софикс под 600 пункта и софка 515 през Q3 => няма как да не се помни това, нали?

не веднъж писах през последната година, че техн.анализ ми посочваше дъно през Q4, но аз като оптимист винаги съм искал това да се случи по-рано и затова в анкети и в мои мнения винаги съм посочвал Q3

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Е погледни и обратната страна на медала , който е купил на 63ст. и от години взима дивидент !
                                Като мен!
                                Last edited by X_Y; 30.05.2019, 09:51.

Коментар

Working...
                                X