Първоначално изпратено от polki
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
моя план си го следвам бавно и методично
ти си рефрешвай, че до 1 час няма ли "новина" тази година и без ОСА ще си останете, и без дивидент ще си седитеМ.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
взимай успокоителни, че нервите скоро няма да държат и ще хвърлиш хартишките след 4-5 месеца баш на дънотоМ.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Вярно е поне това не си казал, щото с всичко друго, коети не спираш да повтаряш си супер досаден. Всички разбрахме за жабчетата, разбрахме, ще ще купуваш - някога, че си най-добрият на борсата и ги разбираш в детайли всички акции абе ти си Бог....
Съсредоточи се върху себе си.....
ти си рефрешвай, че до 1 час няма ли "новина" тази година и без ОСА ще си останете, и без дивидент ще си седитеfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
не съм казал кога ще купя ....... просто писах, че ще взема да купя някоя бройка за да затворя устите на няколкото жабчета тук
нямам нито една акция на на ХИМ от поне 13 месеца
Съсредоточи се върху себе си.....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнениеДано тая цигания спре по-скоро. За 2 стинки надолу опищя форума тотално.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Сорри, ама няма да успееш да влезеш изобщо според мен.....fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
успех ще имам само като влезна около дъното ........ изобщо не ме интересува кой ще ме съди и кой ще ме поздравява...Last edited by 15%; 29.05.2019, 23:39.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
успех ще имам само като влезна около дъното ........ изобщо не ме интересува кой ще ме съди и кой ще ме поздравява...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Полки, никой не те съди! Съвсем нормално и правилно е плановете да се променят предвид ситуацията.
Относно анкетата - да, помня и нея много добре. Аз лично гласувах, че дъното ще бъде до 380. Това при положение, че мислих реално как ще е към 390, ама си казах "айде да дам малко аванс". Поздравявам те, че даде толкова дългосрочна заявка и ако "избягаш" от нея само с няколко месеца би било огромен успех в моите очи.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
да, писал съм Q3 и вече няколко пъти писах септември'2019 което си точно в това тримесечие ....... аз не съм кон с капаци и като виждам, че облаците надвисват над БФБ и икономиката ни , няма да взема да ловя падащи не ножове, а сабии, нали? ........ реално след изборите онзи ден и след днешните новини от хърватска очаквам спад на индекса с нови 10-12% ......... мисля, че си спомняш анкетата от миналата есен когато писах по нова година софикс под 600 пункта и софка 515 през Q3=> няма как да не се помни това, нали?
не веднъж писах през последната година, че техн.анализ ми посочваше дъно през Q4, но аз като оптимист винаги съм искал това да се случи по-рано и затова в анкети и в мои мнения винаги съм посочвал Q3
Относно анкетата - да, помня и нея много добре. Аз лично гласувах, че дъното ще бъде до 380. Това при положение, че мислих реално как ще е към 390, ама си казах "айде да дам малко аванс". Поздравявам те, че даде толкова дългосрочна заявка и ако "избягаш" от нея само с няколко месеца би било огромен успех в моите очи.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
..........a преди два дни каза, че ще купи някоя бройка заради жабчетата ама май не е купил.
нямам нито една акция на на ХИМ от поне 13 месецаfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
каза, че ще купуваш Q3. Днес прочетох /защото ценя мненията ти и ги следя/, че се отлага.=> няма как да не се помни това, нали?
не веднъж писах през последната година, че техн.анализ ми посочваше дъно през Q4, но аз като оптимист винаги съм искал това да се случи по-рано и затова в анкети и в мои мнения винаги съм посочвал Q3fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Е погледни и обратната страна на медала, който е купил на 63ст. и от години взима дивидент
!
Last edited by X_Y; 30.05.2019, 09:51.
Коментар
Коментар