If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
шанса за чакалнята е изпуснат безвъзвратно защото мандата на французойката е 8-годишен!!! ......... мдааа, мандата на шефа на ЕЦБ е ОСЕМ години ......... за съжаление Драги си отива на 1-ви ноември тази година и ние оставаме във фризера за дълги години докато не се решат проблемите с двете ни банки...
Не спекулирай - щото не е сигурно, нали .,.
Проблемите за двете банки не са нерешими ... Но как ще се отрази на цената на акцията е трудно предвидимо.... То Туитър- муитър , както му викаше Ердоган , ....е голяма работа да знаеш...
То и ний си имаме Кашпировски дето ни успиваше с туитове ....
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Аз така ги виждам нещата :
1. ЦКБ - минава успешно стрес теста - изпълнено , над очакванията
2. При така получения печат за качество дъщерята повлича и майката нагоре .
3. В начало пазаруват ентусиасти и рискови играчи - първия месец
4. Есента се включват и някои от пенсиите а защо не и чужди спекуланти. Последните , разбира се , оглеждат за подценени активи на ЕМ ....но с адекватна оценка... .
5. След НГ - влизаме в чакалнята и купувачите стават навалица ...
само мераклиите са повече от китайците!!!
шанса за чакалнята е изпуснат безвъзвратно защото мандата на французойката е 8-годишен!!! ......... мдааа, мандата на шефа на ЕЦБ е ОСЕМ години ......... за съжаление Драги си отива на 1-ви ноември тази година и ние оставаме във фризера за дълги години докато не се решат проблемите с двете ни банки...
Добри резултати при банката, предложен дивидент и нарастваща печалба на холдинга... дано се намери някой голям и неотчаян от управлението на тази публична компания...
Аз така ги виждам нещата :
1. ЦКБ - минава успешно стрес теста - изпълнено , над очакванията
2. При така получения печат за качество дъщерята повлича и майката нагоре .
3. В начало пазаруват ентусиасти и рискови играчи - първия месец
4. Есента се включват и някои от пенсиите а защо не и чужди спекуланти. Последните , разбира се , оглеждат за подценени активи на ЕМ ....но с адекватна оценка... .
5. След НГ - влизаме в чакалнята и купувачите стават навалица ...
п.с. не допускам, че ЦКБ ще гласуват дивидент ....щото ще е прекалено
....който не е съгласен .....да продава
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Всеки ръст по-малък от 10% при ЦКБ и 4-5% при ХИМ ще е несериозно ....
Добри резултати при банката, предложен дивидент и нарастваща печалба на холдинга... дано се намери някой голям и неотчаян от управлението на тази публична компания...
Това твойто хич не е за хвалене. През последните 2 год.имам печалби от ЦКБ-2 влизания, ХИМ-2 влизания, ЧЕЗ-3 влизания, АЛБ, БФБ и незначителни загуби от Сирма и СФАРМ. Като цяло всяка год. съм на добър +
Влизания може много да имаш ама колко си спечелил ми кажи.Аз съм убеден,че нямаш 50 к изкарани, докато за мен това е нещо естествено.Така,че няма нужда от излишни приказки от твоя страна.
Коментар