А 5лв когааа?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнениеИ аз предплагам,че до петък ще сме около 1,8лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Точно затова ще скочи хим изведнъж ,Протокол сигурно не е съгласен но за мен звучи диапазона поне 20 стинки ......все пак е глава на групата....За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнение
ми та то ЦКБ) трябва да е по скъпо поне с половин левче
)
В момента не се купуват банки защото не се знае какво ще стане в един момент у нас и в чужбина....
Не е препоръка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнение
ми та то ЦКБ) трябва да е по скъпо поне с половин левче
)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Разликата между Хим и ЦКБ се стопи до 3 ст.) трябва да е по скъпо поне с половин левче
)
Умереният риск винаги печели !))))))
Коментар
-
Точно затова ще скочи хим изведнъж ,Протокол сигурно не е съгласен но за мен звучи диапазона поне 20 стинки ......все пак е глава на групата....
все пак и нагоре трябва да има кой да продава.Last edited by Grosss; 13.01.2020, 16:40.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Разликата между Хим и ЦКБ се стопи до 3 ст.
Коментар
-
Треис и Доверие ,според мен ще връщат......И понеже съм наивен и имам малко кеш напред , купих няколко иляди + хим за да ви досаждам след месец.....ако сте сгрешили!М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Аз мисля ,че акциите на ХИМ ще се качат поне с10 %....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнениеМонти се е взел много на сериозно.Неовите коментари влияет на цената.Браво Батка си!
Коментар
Коментар