Първоначално изпратено от O2
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tany tan Разгледай мнение
Ха, ами на 10-15 ст. ще остане ли кво да гърми?
Коментар
-
Първоначално изпратено от див осорляк Разгледай мнениеЕй недей така на 0.64 ще ми гръмне репото
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Имам и другаде поръчки
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Ти и рошавия ти "вожд" сте гола вода.
Индианецът нещо потъна. Да не са го изгонили от паркинга, където ползваше безплатен Wi-fi.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
Даваш се за пример?Ами,вземи си още.Не е като да няма.
Коментар
-
Казахме ти с вожда да не бързаш ето аз днес си взех на 0.88 ст
Коментар
-
Казахме ти с вожда да не бързаш ето аз днес си взех на 0.88 ст
Ти и рошавия ти "вожд" сте гола вода.
Индианецът нещо потъна. Да не са го изгонили от паркинга, където ползваше безплатен Wi-fi.Last edited by Три без коз; 17.03.2020, 13:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от конфуций Разгледай мнениеМисля си защо Хима пада повече от останалите. Дали защото е от ликвидните и тук човек може по-лесно да вземе някакви пари отколкото при другите позиции. Дали репата я смачкаха? Или нещо друго?
Може и да си е просто шит както твърдят някои и да съм избрал най-късата клечка.
ПП. Имам доста на средна от 1.70 лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от конфуций Разгледай мнениеМисля си защо Хима пада повече от останалите. Дали защото е от ликвидните и тук човек може по-лесно да вземе някакви пари отколкото при другите позиции. Дали репата я смачкаха? Или нещо друго?
Може и да си е просто шит както твърдят някои и да съм избрал най-късата клечка.
Коментар
-
Мисля си защо Хима пада повече от останалите. Дали защото е от ликвидните и тук човек може по-лесно да вземе някакви пари отколкото при другите позиции. Дали репата я смачкаха? Или нещо друго?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеДнес щеце касапница.Дано удържи нивото 85 ст.
Удържа го.
Ще те назнача за деловодител, да ми водиш документацията.
Коментар
Коментар