IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
    Преди коментирахте от къде са продавачите а сега се таите...…. кажете нещо по въпроса...… аз си оставам оптимист щото колкото и да е лошо то вече е на свършване …….
    Дали?

Коментар

• Преди коментирахте от къде са продавачите а сега се таите...…. кажете нещо по въпроса...… аз си оставам оптимист щото колкото и да е лошо то вече е на свършване …….

Коментар

• То пък бива чак такава паника …. и като продадеш на такава загуба кво правиш …...спасил си стотинки

Коментар

• Първоначално изпратено от tany tan Разгледай мнение

Ха, ами на 10-15 ст. ще остане ли кво да гърми?
          На толкова аз ще съм се изпарил

Коментар

• Първоначално изпратено от див осорляк Разгледай мнение
            Ей недей така на 0.64 ще ми гръмне репото
            Ха, ами на 10-15 ст. ще остане ли кво да гърми?

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение

Имам и другаде поръчки
              Като цяло звучиш добре.Борсата обаче пада всеки божи ден.И като че ли това ще продължи.На слука!

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Ти и рошавия ти "вожд" сте гола вода.
                Индианецът нещо потъна. Да не са го изгонили от паркинга, където ползваше безплатен Wi-fi.
                Кат ти казвах да продаваш на 2.20 се запъна кат магаре на.мост а сега гони мухите

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение

Даваш се за пример?Ами,вземи си още.Не е като да няма.
                  Имам и другаде поръчки

Коментар

Казахме ти с вожда да не бързаш ето аз днес си взех на 0.88 ст
                    Даваш се за пример?Ами,вземи си още.Не е като да няма.

Коментар

Не лъжи! Днес сделка на 0.88 лв. не е минала.
                      Ти и рошавия ти "вожд" сте гола вода.
                      Индианецът нещо потъна. Да не са го изгонили от паркинга, където ползваше безплатен Wi-fi.
                      Last edited by Три без коз; 17.03.2020, 13:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от конфуций Разгледай мнение
                        Мисля си защо Хима пада повече от останалите. Дали защото е от ликвидните и тук човек може по-лесно да вземе някакви пари отколкото при другите позиции. Дали репата я смачкаха? Или нещо друго?

Може и да си е просто шит както твърдят някои и да съм избрал най-късата клечка.

ПП. Имам доста на средна от 1.70 лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от конфуций Разгледай мнение
                          Мисля си защо Хима пада повече от останалите. Дали защото е от ликвидните и тук човек може по-лесно да вземе някакви пари отколкото при другите позиции. Дали репата я смачкаха? Или нещо друго?

Може и да си е просто шит както твърдят някои и да съм избрал най-късата клечка.

горното+авиокомпания+туризъм+...

Коментар

• Мисля си защо Хима пада повече от останалите. Дали защото е от ликвидните и тук човек може по-лесно да вземе някакви пари отколкото при другите позиции. Дали репата я смачкаха? Или нещо друго?

Коментар

• Как е фрифлота

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                                Днес щеце касапница.Дано удържи нивото 85 ст.
                                На толкова съм купил.
                                Удържа го.
                                Ще те назнача за деловодител, да ми водиш документацията.

Коментар

Working...
                                X