150к.бр. "купува" на 0.90лв...пак ли репо?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от HiperioN Разгледай мнение
Обикновено пишеш пълни глупости, но сега съм съгласен с теб. Не съм влизал от много време тук, защото нямах за какво да го правя и гледах мача от страни. Сега обаче мисля, че ще имам възможности да вляза, да видим дали ще познаеш за нивото.
Повишението е подскока на мъртвата котка и скоро очаквам нов спад. Четох няколко анализа и вероятността да тръгнем мощно нагоре точно сега е нулева. Не се знае още колко ще продължи всичко. Поне още 1 месец според мен.
Пътека се прави камък по камък!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Последствията от короната ще се усещат още няколко години. Вече много предприемачи са притиснати до стената, а щом нямат пари проектите ще бъдат спрени, отложени, много ще фалират. Очакват ни тежки времена, безработица, много публични продажби. Гръцката иконокика едва на катурна коня в реката през 2007-8г. и имаше волаилност заради нея, а сега само Италия е в пъти по-голяма заплаха, без да отчитаме, че всяка една държава ще е потъпевша.
Коментар
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
Новата реалност ще е 60ст. и няколко години агония Земетресението мина,но сега следва цунами-то
Повишението е подскока на мъртвата котка и скоро очаквам нов спад. Четох няколко анализа и вероятността да тръгнем мощно нагоре точно сега е нулева. Не се знае още колко ще продължи всичко. Поне още 1 месец според мен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
това не говори добре, Да не се обърка? Да не разкеши в дъното ?
Няма страшно играч без рани, какъв играч е?!
Спокойно прецка, когато ми кажеш, кога си купила и продала, тогава ще ти кажа, за какво иде реч.
Лошото е, че действаш необмислено и за пореден път ще си загубиш парите.
Но ти сама си казваш: Играч без рани, какъв играч е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Намаляващият обем е в посока нагоре.
Няма страшно играч без рани, какъв играч е?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
жабчетата които се притесниха вече хвърлиха горещият картоф ......... това си личи и от намаляващият обем който в последните дни се търгува...
останалите свикнаха с новата реалност
- 1 like
Коментар
-
Mapa, вдигай цената, че хората се притесниха
пс. Къде ли е генерала? Може би оглежда за присъствие на козолуп
- 1 like
Коментар
-
жабчетата които се притесниха вече хвърлиха горещият картоф ......... това си личи и от намаляващият обем който в последните дни се търгува...
останалите свикнаха с новата реалност
Коментар
-
Mapa, вдигай цената, че хората се притесниха
останалите свикнаха с новата реалностfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Аз съм събрал повече и утре ще добавя още 10тона
пс. Къде ли е генерала? Може би оглежда за присъствие на козолупLast edited by precakanoto; 27.03.2020, 17:38.
Коментар
-
на под 90ст. се включва алигатора съвсем официално, а ти ще чакаш под 70 ст.?!?!?!??!...... ще дочакаш ..... успех
Коментар
-
Вярно е,че скоро ще има раздвижване и се надявам да е нагоре. Мога обаче и да чакам дълго,при цена под 70ст. пак ще купувам.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
начина ти на изразяване напомня на човек който се е "освободил от товара" .... а обемите на тези нива намаляват ..... в скоро време ще се търсят други нива
не казвам дали ще са на по-високи или на по-ниски цени ....... всеки сам да се сеща...
Коментар
-
Не брат,имам няколко ордера в аска,но за сега нищо не съм продал.Нито ме е срам да кажа на колко съм купил нито ме е срам да кажа на колко продавам
не казвам дали ще са на по-високи или на по-ниски цени ....... всеки сам да се сеща...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
Коментар