IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от i_hristov Разгледай мнение

това от не знам колко години вече го чувам, но цената така и не може да мине 3 лв. в най-добрте й времена. Все пак аз не се отчайвам. Има добри движения и от време на време ги улавям. Да видим дали ще има дивидент тази година.
    Еее ти пък три лева?това все пак не е предаване по discovery sci-fi .

при сегашните нива при 1.8 си е добра печалба за 6месеца в бъдеще

Коментар

• Първоначално изпратено от див осорляк Разгледай мнение
      Ора,по спокойно бре, печалби ще има може да не е утре ама всеки притежател ще има повод да почерпи със singul barrel стига да е от търпеливите играчи, закопайте томахавките в на вожда двора и изчаквайте
      това от не знам колко години вече го чувам, но цената така и не може да мине 3 лв. в най-добрте й времена. Все пак аз не се отчайвам. Има добри движения и от време на време ги улавям. Да видим дали ще има дивидент тази година.

Коментар

• Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение

Не се отчайвай ,може и да ти излезе късмета с някой загорял мигрант от Афганистан
        Ето, пак!
        Пак не си разбрал.
        А с мечтата си за загорели мигранти съвсем ме довърши.

Коментар

• Ора,по спокойно бре, печалби ще има може да не е утре ама всеки притежател ще има повод да почерпи със singul barrel стига да е от търпеливите играчи, закопайте томахавките в на вожда двора и изчаквайте

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение

Погледни графиката и ще ти стане ясно!
            Мани го тоя фъфлек… той разбира само от тояга

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Никой не ти се е ядосал. Присмивам ти се.
              Но ти е пилешко мозъчето и няма как да разбереш.
              То да е нещо друго, да ти го набие човек, ама акъл няма как.
              Не се отчайвай ,може и да ти излезе късмета с някой загорял мигрант от Афганистан

Коментар

И ти си ми ясен.

Коментар

Бе ти всеки ден ги виждаш нещата наобратно.

Коментар

Като гледам към 1.30 се запътил....
                    Бе ти всеки ден ги виждаш нещата наобратно.

Коментар

Защо пак ми се ядоса???Просто се опитвам да ти помогна и ти давам идея за оцеляване,а ти пак побесня.Може пък и да ти хареса
                      Никой не ти се е ядосал. Присмивам ти се.
                      Но ти е пилешко мозъчето и няма как да разбереш.
                      То да е нещо друго, да ти го набие човек, ама акъл няма как.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                        То тоя Потъник много хора е разорил.Помним едни бляноее за 2.60 и повече а то гредек уцелиха Сега идва ред пак да се наслаждават на 80 ст на артията .Въобще който си помисли че бурята е отминала е голям наивник.
                        Като гледам към 1.30 се запътил....

Коментар

Ти си по-голям нещастник, отколкото си мислех.
                          Набълбукан и комплексиран.
                          Защо пак ми се ядоса???Просто се опитвам да ти помогна и ти давам идея за оцеляване,а ти пак побесня.Може пък и да ти хареса

Коментар

Ако няма друго,може задника да си продава на Лъвов мостКакво толков,нали казват,че срамна работа нямаКазваше му генерала,че накрая и гащите ще му свалят,ама няма кой да слуша
                            Ти си по-голям нещастник, отколкото си мислех.
                            Набълбукан и комплексиран.

Коментар

• То тоя Потъник много хора е разорил.Помним едни бляноее за 2.60 и повече а то гредек уцелиха Сега идва ред пак да се наслаждават на 80 ст на артията .Въобще който си помисли че бурята е отминала е голям наивник.

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение

жалко, че нямаш какво да продаваш...
                                Ако няма друго,може задника да си продава на Лъвов мостКакво толков,нали казват,че срамна работа нямаКазваше му генерала,че накрая и гащите ще му свалят,ама няма кой да слуша
                                Last edited by strol; 22.04.2020, 19:18.

Коментар

Working...
                                X