IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Maslarov Разгледай мнение

Да Ви кажа май доста хора му обръщате внимание щом ми е в игнора от 2г, а постоянно го чета.
    В игнора съм ти защото трепериш като заговоря за спад.Предния път загуби и от тогава не искаш и да чуеш думата спад.Слаби нерви имаш а си тръгнал на борса да си играеш.

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение

Досега не съм видял/прочел да си купил или продал нещо. Демек не си реализирал печалба от много години. Така ще си остане и в бъдеще!!! Вече никой не ти обръща внимание на тролските постове!
      Ами аз много пъти съм го казвал,но ти тогава още не беше чувал за борса.

Коментар

• Първоначално изпратено от Maslarov Разгледай мнение

Да Ви кажа май доста хора му обръщате внимание щом ми е в игнора от 2г, а постоянно го чета.
        И при мен е така. Много го цитират за да му отговарят на спаменето.
        Пълен игнор и да си пише/приказва сам.
        Last edited by polax; 28.04.2020, 10:27.

Коментар

Вече никой не ти обръща внимание на тролските постове!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

Хахаха твоите ще ги взимам на 60 ст като ти гръмнат репата.Така ще стане понеже си алчен ама и не мислиш много.Новобранец си още младеж.
            Досега не съм видял/прочел да си купил или продал нещо. Демек не си реализирал печалба от много години. Така ще си остане и в бъдеще!!! Вече никой не ти обръща внимание на тролските постове!

Коментар

Тепърва ще се влошат икономиките.Нещата няма да са ок и в САЩ а те като пръднат другите се оцапват.Затова внимателно не бързай.Ще има по-добри цени за влизане.Влез тогава пък да ти кажа браво.Ама сега още времето не е дошло.
              Вожде, на всички ни е ясно, че икономиките ще се влошат! Ти това защо не можеш да го разбереш? Въпросът е, че въпреки ръстовете напоследък, индексите са с 20% надолу от началото на годината. Единственият въпрос е дали тези 20% са достатъчни, за да се "балансират цените спрямо икономиките"! Ти с колко мислиш че ще паднат и колко време ще отнеме това? Дай някакви цифри.
              Last edited by 15%; 27.04.2020, 20:13.
              Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от gujo Разгледай мнение

Ако продължи още малко така и май ще папате на ташунко" сапа"
                Ще папат и още как.Ще мълчат като дирници както мълчаха преди месец , но аз тогава много ще се смея.Костолани е много прав за борсата и умствената изостаналост на квадрате метър.Сега го разбирам тов човек.То било наистина много забавно да наблюдаваш градацията на алчноста и сриването на мозъчната дейност .

Коментар

После ще купува на 2 лв.мойте акции дето ги взех на 85 стот.... гаранция ти давам 100%
                  Хахаха твоите ще ги взимам на 60 ст като ти гръмнат репата.Така ще стане понеже си алчен ама и не мислиш много.Новобранец си още младеж.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Ташуне, ама и ти си се закелешил, като коте по гръб не падаш ! Борсите излезнаха от мечите си пазари, а ти настояваш на твоето !
                    Здравко това е временно състояние.Нормално е да се покачат след спад.Няма само надолу разбира се,но слушай какво ти говори стария индианец и бъди нащрек за да не ревеш после.Тепърва ще се влошат икономиките.Нещата няма да са ок и в САЩ а те като пръднат другите се оцапват.Затова внимателно не бързай.Ще има по-добри цени за влизане.Влез тогава пък да ти кажа браво.Ама сега още времето не е дошло.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Ташуне, ама и ти си се закелешил, като коте по гръб не падаш ! Борсите излезнаха от мечите си пазари, а ти настояваш на твоето !
                      После ще купува на 2 лв.мойте акции дето ги взех на 85 стот.... гаранция ти давам 100%

Коментар

Такива като теб 2007 съм ги слушал много.От тогава не си и помислят за борса.Загубиха много някой почти всичко.Гледай ти да не си от тях .Може да хванеш някое друго предсмъртно движение но като цяло пазара е надолу и стоенето в артии не е изгодно.Ще има много по-ниски цени за влизане.

Коментар

• Първоначално изпратено от Crusible Разгледай мнение

Даваш 2 години за прогнозата си? Евала бе, АНАЛист! Ще падна от смях!

Тук за един месец и половина направих +30%, ако това имаш предвид по ще се напасем, то пашата верно е много добра! Тези дето сме влезли когато е трябвало, не ни мисли.
                          Такива като теб 2007 съм ги слушал много.От тогава не си и помислят за борса.Загубиха много някой почти всичко.Гледай ти да не си от тях .Може да хванеш някое друго предсмъртно движение но като цяло пазара е надолу и стоенето в артии не е изгодно.Ще има много по-ниски цени за влизане.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

След като не си е купил на 80ст няма да си купи ако падне и на 60 ст.Тогава що да го приемаме насериозно ,бля.... бля да дразни купувачите?
                            Напротив.Купих и Хим и ЦКБ и ги продадох.На кеш съм отново.Освен това изчистих и дългосрочните.

Коментар

• Първоначално изпратено от gujo Разгледай мнение

То всеки ден имаме движения от по няколко % в двете посоки по ликвидни позиции като тази. Не знам защо се превъзбуди. Химката стигна и 1.24 по едно време.

Ако пък смяташ, че индианеца е прав за посоката надолЕ, Батя ви дава щедра според мен възможност да изкарате по 1000лв. за джобни.

Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                              Нямаш проблеми.На по бутилка уиски ако искаш че пак ще падне под 1 лв Хима.Ще спечеля значи две битилки с твоята и на Мападона.

Батя - 1 000 лв. и кажи срок. До кога ще падне пак под лев, края на Юни?
                              Превеждаме парите при взаимно познат и доверен човек и повече не спамим темата!

Коментар

• Първоначално изпратено от Crusible Разгледай мнение

Даваш 2 години за прогнозата си? Евала бе, АНАЛист! Ще падна от смях!

Тук за един месец и половина направих +30%, ако това имаш предвид по ще се напасем, то пашата верно е много добра! Тези дето сме влезли когато е трябвало, не ни мисли.

Коментар

Working...
                                X