IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
    Оправете ги тия видимите цитати на игнорираните вече...
    Абе ти сигурно тайничко любопитстваш да видиш как виждат пазара ама иначе си ербап.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Ами знаеш как е, когато има много кандидати да купят евтино, предлагането не стига за всички.. И в един момент почват да си кълват от аска и настава блъсканицата пак
      Това са брокерски небивалици.
      Но вече няма кой да се подлъже на празните приказки.
      Ще има блъсканица, но на изхода.

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
        Отляво ми харесва, ако тръгнат да изкупуват нагоре ....... не ми се мисли къде ще отидем
        Ами знаеш как е, когато има много кандидати да купят евтино, предлагането не стига за всички.. И в един момент почват да си кълват от аска и настава блъсканицата пак

Коментар

• Отляво ми харесва, ако тръгнат да изкупуват нагоре ....... не ми се мисли къде ще отидем

Коментар

• Оправете ги тия видимите цитати на игнорираните вече...
            М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

Просто ми завиждаш за успехите, признай си, човешко е
              Къде са?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Ти на мен пък не!
                От един месец нямаш нито една вярна прогноза и ми е досадно да те чета.
                Просто ми завиждаш за успехите, признай си, човешко е

Коментар

Добре дошъл! Липсваше ни!!!
                  Ти на мен пък не!
                  От един месец нямаш нито една вярна прогноза и ми е досадно да те чета.

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Той не е млъкнал Батята от няколко дни.
                    Не му се получават нещата, страх го тресе, обвинява всички и реве и вие нонстоп.
                    Няма шарани, дето да му се връзват на брокерските зарибявки и те така.
                    Добре дошъл! Липсваше ни!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

Това да не ти е американската борса с къси.Акъл недей да ръсиш ами си купи хапчета че пак ще ревеш като се сринат скоро сртиите ти.
                      Той не е млъкнал Батята от няколко дни.
                      Не му се получават нещата, страх го тресе, обвинява всички и реве и вие нонстоп.
                      Няма шарани, дето да му се връзват на брокерските зарибявки и те така.

Коментар

А ще ги гарантираш ли с кешовица?
                        Не за друго, ама и аз да ти пусна известно количество!
                        Нямаш проблеми.Кеш колкото искаш имам свободен.Лошото е че курортите по островите са затворени иначе щях да изкарам един месец на плажа.

Коментар

• Може да ти плати в превоз на товар в бъдеще на сегашна цена демек превоз на късо

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

Айде давай тогава.Пусни ми ги да ги продам на късо.
                            А ще ги гарантираш ли с кешовица?
                            Не за друго, ама и аз да ти пусна известно количество!

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение

предложих на онзи смел индианец без козовете да му заема ХИМ-чета и да продава на късо ....... но се направи на разсеян
                              Айде давай тогава.Пусни ми ги да ги продам на късо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                                150К акции се търсят на бида до 1 лв.
                                Сега да имаше смели индианци да продадат на късо, вместо само да спамят, после можеше да забогатеят като затворят късите на 60 ст... примерно
                                Това да не ти е американската борса с къси.Акъл недей да ръсиш ами си купи хапчета че пак ще ревеш като се сринат скоро сртиите ти.

Коментар

Working...
                                X