Мапа е малко местно крокодилче, та той купува
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Взех над 70т под 90 и съм доволен, и на ЦЦБ малко по-малко.... да видим как ще се развие мача
Коментар
-
Взех над 70т под 90 и съм доволен, и на ЦЦБ малко по-малко.... да видим как ще се развие мача
На лъжата краката са къси.
Посоката е яко надолу!
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеБаси какви времена доживяхме.. Да се надъхваме Хима да минел над левче
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеБаси какви времена доживяхме.. Да се надъхваме Хима да минел над левчеМ.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
Не знам защо имате такива за мен нереалистични очаквания. Ако се случат такива цени при банката за мен би било риск сигнал към ЕЦБ да помисли за директен надзор над банката. Аз моите ги казах, и ХИМ и ЦЦБ под лев няма да стоят повече от месец.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Друго намеквам ,че ще е в рейндж докато не мине ЦКБ- то.Ако банката я купят на 60-70 ст може и тук да падне още малко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеКъде гледаt навън, продаваш Хим на 85 стотинки, и купуваш Наксдат на 11,000? Голяма далавера. Поне да се бяха сетили когато Хима беше 2.50.
Акъл липсва на тая борса.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеКъде гледаt навън, продаваш Хим на 85 стотинки, и купуваш Наксдат на 11,000? Голяма далавера. Поне да се бяха сетили когато Хима беше 2.50.
Коментар
-
Коментар
Коментар