Първоначално изпратено от Protokol
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеТогава ЦКБ къде ще я докарате.... да не вземе да поскъпне повече от баткото
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеКакво ще играем на дребно...направо на 18 ...та да е пълно удоволствието...За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Damodaran Разгледай мнение... Ок, после ще ти го дам на 6 кинта и ти ще се кефиш, и аз също
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЩом не е препоръка на 3.5 ще стане....Към 3.3 ще ти дам един голям пакет....
... Ок, после ще ти го дам на 6 кинта и ти ще се кефиш, и аз също
Коментар
-
Първоначално изпратено от Damodaran Разгледай мнениеНека продават, че имам да пълня още много, не ми се пълни на 3,5 голям пакет !
Не е препоръка за инвестиционно решение !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеНикой не коментира днешния глад за акции по позицията...
Хитри са купувачите.. обират 2-3 дни предлагането на тия нива, после се дръпнат за да се панират пак гадулките и да извадят още малко акции за продажба, па им ги приберат отново И след изборите ще има... Ама какво става тук, защо катери така!?
Не е препоръка за инвестиционно решение !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеНикой не коментира днешния глад за акции по позицията...
Хитри са купувачите.. обират 2-3 дни предлагането на тия нива, после се дръпнат за да се панират пак гадулките и да извадят още малко акции за продажба, па им ги приберат отново И след изборите ще има... Ама какво става тук, защо катери така!?
Не се кахъри - гадулки много...
Ние с барабаните сме за накрая .....
Коментар
-
Никой не коментира днешния глад за акции по позицията...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеСпоред мен следва нов връх, над 2,40. Но колко над.. виж това не се наемам да прогнозирам.
Стратегията ми тук е: Лет дъ профит рън
Цената на придобиване ми е 1,15 лв., тежестта на акцията в портфейла - 35%
Много погледи са фокусирани в нивата за които говориш .
И топки имаш за рънър , но ако станете много с топките ??? - А те са деликатес
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениемалки пакетчета прехвърчат, някой бяга, друг идва, какво ли следва?
Стратегията ми тук е: Лет дъ профит рън
Цената на придобиване ми е 1,15 лв., тежестта на акцията в портфейла - 35%
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеПодозирам, че Императорът иска да прави арбитражМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеОстават 2,5 дивидента и след това автоматически стават обикновени.
П.П. Импе, къде се изгуби бе човек? Обмисляш влизане тук ли?
Просто имам някой свободен лев и се чудя де да вкарам - в тия привилегировани акции ли, в жабешки облизвации ли?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар