Първоначално изпратено от DD
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеЗа тази година /2013/ няма да има. За следващите ще се решава на общото събрание на акционерите, но аз лично /без да препоръчвам нищо на никого/, смятам, че няма да има и в бъдеще.
Тази година ГАЗ даде дивидент абсолютно неочаквано и много приятно изненада инвеститорите. Според мен ще има промяна и в дивидентната политика на Химимпорт ( обикновени) след 2016г., който е чел проспекта на привилегированите знае защо!
Успех !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Capo Разгледай мнениеЗдравейте, ще има ли дивидент по обикновените акции?Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Stotinka Разгледай мнениеТова беше дивидент за 2013, евентуално остават 2 пълни дивидента(за 2014, 2015) и един частичен за 2016г. Или греша нещо?Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 1996 Разгледай мнениеОще пари на входа, какво да правим като и без това вече е тясно
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеа при мен няма още....
От тук на сетне зависи от всяко ИП кога ще завери сметката на клиента си или ако все още нямате пари проблема го търсете във вашето ИП.
Успех на всички !
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеИ при мен няма дивидент, но това най-вероятно се дължи на факта, че нямам привилегировани акции.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
ivandavidov
И при мен няма дивидент, но това най-вероятно се дължи на факта, че нямам привилегировани акции.
Коментар
-
Появиха се и желаещи да наместят полученият дивидент от ХИМ като изпреварят тези, които все още не са го получили по сметките. Началото е така, а после...Само като се сетя какви обеми минаха на 2.15лв. Все си мисля, че подходът на големите е да ни изкупят акциите и накрая няма какво да търгуваме и тогава те ще определят цената.Не е препоръка за нищо, просто разсъждавам на глас.
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеИма дивидент по сметката миПътека се прави камък по камък!
Коментар
Коментар