If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Неее, не така. Нака продават гугутчиците. Трябва оборот и ликвидност на тая борса. Това привлича нови и по-големи купувачи. Пък и нека си изчистят бройчиците сега и да не пречат по пътя към 3-те лева после
Няма да спорим друже, и така съм съгласен и иначе. Важното е че сме натъпкали добре портфейлите със "БГ шитове", а изригването както дойде все ще сме доволни
С днешните ръстове гледам че портфейла ми от "шитчета" клони пак къмто приличните 40% годишна доходност
Да му мислят тия с депозитите на по 2-3% лихвица за чий хранят банките
Батя, по-скромни сме ние другите. Аз и на моите 30% съм доволен засега.
Батя, като алтернатива може да е приличен, но ... вижте графиката момци.
Откакто са се забелязали бичите нагласи забележете, че огромните скокове са ставали в рамките на една седмица.
По-конкретно с данни:
08.01.2013 - скок с 30%
07.01.2014 - скок с 25%
Батя ти споменаваше и някакъв лаф за "пружината".
Е, ... докато се натяга - страшно няма, но като скъса синджира - никак не е плавно
Не е препоръка
Няма да спорим друже, и така съм съгласен и иначе. Важното е че сме натъпкали добре портфейлите със "БГ шитове", а изригването както дойде все ще сме доволни
С днешните ръстове гледам че портфейла ми от "шитчета" клони пак къмто приличните 40% годишна доходност
Да му мислят тия с депозитите на по 2-3% лихвица за чий хранят банките
Батя, като алтернатива може да е приличен, но ... вижте графиката момци.
Откакто са се забелязали бичите нагласи забележете, че огромните скокове са ставали в рамките на една седмица.
По-конкретно с данни:
08.01.2013 - скок с 30%
07.01.2014 - скок с 25%
Батя ти споменаваше и някакъв лаф за "пружината".
Е, ... докато се натяга - страшно няма, но като скъса синджира - никак не е плавно
Не е препоръка
Днес няма да стане, но до края на седмицата се надява да удари двойката.
Дано греша
E те купувачите на много хитри лисици взеха да се правят нещо, но ще подскочат подскочат, и като видят как грозденцето се повдига на високо, ще им се вкисели душата и виното
Не е препоръка
Пък ако не е днес пак не е проблем, Какво губим ако е утре или други ден?
Както казваше Батя - "бърза работа нямаме", макар че, офертите много бързо взеха, да нарастват като бройки
Коментар