IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Dutchman Разгледай мнение
    Звучиш като човек, който го мачкат от всякъде и единствените му поводи за радост са, когато види, че друг търпи някакви загуби... Големи хора сте...уж.
    не бе приятел остави шегата настрани.хубаво е да попишат във този форум сега тези дето около 4.12.2014 тръбяха че видиш ли милиардите започват да вдигат борсата.е къде са тези хора днес. е няма да ги има.кой напазарил и напълнил честито.сега да видим кога ще продавате на печалба.нищо лично към никой -----да аз съм от чакащите и ми е готино да гледам как пада флагмана защото и аз имам апетити тук но не и на тези цени.

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
      Урааааа хима потегли в правилната посока.ха сега да излязът лъжците де лъжеха че милиарди ще потекат от КТБ.смяяяяяяях в залата.и все пак--УРААААААААА
      Звучиш като човек, който го мачкат от всякъде и единствените му поводи за радост са, когато види, че друг търпи някакви загуби... Големи хора сте...уж.

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
        Урааааа хима потегли в правилната посока.ха сега да излязът лъжците де лъжеха че милиарди ще потекат от КТБ.смяяяяяяях в залата.и все пак--УРААААААААА
        Хайде стига с тази френска култура.

Коментар

• Урааааа хима потегли в правилната посока.ха сега да излязът лъжците де лъжеха че милиарди ще потекат от КТБ.смяяяяяяях в залата.и все пак--УРААААААААА

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
            Флагманът днес ще пори ли вълните или пак ще забие нос ?
            Абе Троле ти къде не дълбаеш????

Коментар

• Флагманът днес ще пори ли вълните или пак ще забие нос ?

Коментар

• Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнение
                Ти нали беше продал, какво ти пука
                Бях купил, не съм продал, за това ми пука.. Къде видя "продадох".

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                  Ръста от последните дни е заличен, много шум нищо.
                  Ти нали беше продал, какво ти пука

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
                    Булбанк пак ли изсипват?

Ръста от последните дни е заличен, много шум нищо.

Коментар

• Булбанк пак ли изсипват?

Коментар

• Кой е продавача от вчера и днес?

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
                          Винаги има утихване и изчакване преди следващото рали. Не може само с рогата напред. Харесват ни големите проценти, но понякога трябва търпение.
                          +1

Коментар

• Винаги има утихване и изчакване преди следващото рали. Не може само с рогата напред. Харесват ни големите проценти, но понякога трябва търпение.

Коментар

• Първоначално изпратено от vlado64 Разгледай мнение
                              Свършиха парите . Такава е ситуацията.
                              Ааа как бе, а парите от КТБ

Коментар

• Първоначално изпратено от athanatos Разгледай мнение
                                някой не иска ли да сподели какво мисли за ситуацията
                                Предстои да видим силна,мощна и продължителна ерекция.

Коментар

Working...
                                X