If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тик-так,тик-так...тази вечер ще обявят,че в Минск не е постигнат напредък.И ще се започне,и на нас няма да ни се размине.Дали ще повлияе на борсата???Само стой и гледай.Жалкото е,че ще бъдем в числото на участниците...
Гаки, де го видиш ти да се спре софиксо...е ли е 300 оптимистично ?
Генерале,значи викаш"Тик-так,тик-так всичко на киртак".
Тик-так,тик-так...тази вечер ще обявят,че в Минск не е постигнат напредък.И ще се започне,и на нас няма да ни се размине.Дали ще повлияе на борсата???Само стой и гледай.Жалкото е,че ще бъдем в числото на участниците...
Не е като да ме няма,скъпа.Но не си заслужава усилията да се пише за т.н. "Флагман".Колко години станаха вече,откакто се очаква чудото.Само че Коледа отмина,а след 3 дена е Велика задушница...
Генерале а защо забравяш за св. валентин с влюбения шекспир (кашпировски)!? ))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Kak не ви омръзна да го разпродавате. Един бфб-флагман ни е останал и все се трошите с него
Няма го и Генерал Гаки да каже какво показват анимациите !?!
Не е като да ме няма,скъпа.Но не си заслужава усилията да се пише за т.н. "Флагман".Колко години станаха вече,откакто се очаква чудото.Само че Коледа отмина,а след 3 дена е Велика задушница...
Обърната глава с рамене ще чертае, може би. Остана само приятната част от фигурата.
Kak не ви омръзна да го разпродавате. Един бфб-флагман ни е останал и все се трошите с него
Няма го и Генерал Гаки да каже какво показват анимациите !?!
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Гледам предлагането и по едни стари мои методи, трябва да сме 3-4 % нагоре......
А не сме....
( бах маа му а има още 100 % да качваме, за да съм на + .....)
Гледам предлагането и по едни стари мои методи, трябва да сме 3-4 % нагоре......
А не сме....
( бах маа му а има още 100 % да качваме, за да съм на + .....)
Коментар