Първоначално изпратено от Gaki
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
"моя съвет в случая е ---> да се оставят лудите да се налудуват и да се наиграят, а като се изморят и като клекнат - нещата ще си дойдат на мястото "
2012- Да, това също е вариант. Отлагаш нещата с някои месец да се обърне тренда. Все пак мъката е от една година ..... абе трябва и нерви като корабни въжета.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеАми,признавам,че ги разбираш нещата...я посъветвай още нещо..
в предвид на това, че ти се определи за едната свещ - надеждата, то останалите свещи на картинката трябва да са вярата, мира и любовта
моя съвет в случая е ---> да се оставят лудите да се налудуват и да се наиграят, а като се изморят и като клекнат - нещата ще си дойдат на мястото
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеАми,признавам,че ги разбираш нещата...я посъветвай още нещо..
Коментар
-
макумбе
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
нещата са много по-прости на борсата - мислиш ли, че цените ще падат то тогава продавай и когато паднат купувай отново ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениедо колкото разбирам ти се оприличаваш на четвъртата свещ -> искаш да кажеш, че си НАДЕЖДАТА???
и каква НАДЕЖДА може да си като пускаш от години едни и същи постове като този:
или пък
нещата са много по-прости на борсата - мислиш ли, че цените ще падат то тогава продавай и когато паднат купувай отново (ако е дошло време за покупки по твоите разбирания)
ти ми приличаш повече на онези бабички по селата които все реват, че нямат пари и все се оплакват, а като им се обади някой ало-измамник и им прибере хилядарките се оказва, че все пак не са били чак толкова зле преди обира
А САМО БЪДЕЩЕТО ПРОДАВА И СЕ КОТИРА.. СЪЖАЛЯВАМ .. НО МИСЛЕНЕТО Е СУПЕР ПОГРЕШНО.. НЯМА КАК СЛЕД ТОЛКОВА ГОДИНИ ПОГРОМИ..
Това не е борса, а какво точно ще ни кажеш ли????
9 ГОДИНИ НАГОРЕ, 7 ГОДИНИ НАДОЛУ... ТАКЪВ ТРЕНД НЕ ЗНАМ ДА ИМА ДРУГ.. ТОВА КАКВО ЛИ ОТРАЗЯВА.. ЩЕ ЧАКАШ ЛИ ОЩЕ 2 Г ХА
Продукта принадлежи на КЛИЕНТА.. КАКВО ВИ ПРИНАДЛЕЖИ СЛЕД КАТО ИМАТЕ ТОЗИ МАЩАБ?????????????????
Я ДА ВИ ВИДЯ ЧЕРНИЯ СПИСЪК С КОМПАНИИ С ЛОШИ ПРАКТИКИ НА БФБ???
ИМА ДОСТА ВЕЧЕ СЛЕД КТБ, ЗХБГ,ХДПАТ,ЕНЕМОНА,ПЕТРОЛ,КРЕМИКОВЦИ И ОЩЕ ДОСТА.. ПРЕКАЛЕНО Е ОЧЕБИЙНО..Last edited by Дръзновенн; 12.02.2015, 01:33.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеВодя се от притчата за трите свещи.Не твърдя,че постъпвам мъдро.Това е като да хвърлиш семена по вятъра...и да си търпелив да чакаш.
и каква НАДЕЖДА може да си като пускаш от години едни и същи постове като този:
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеТик-так,тик-так...тази вечер ще обявят,че в Минск не е постигнат напредък.И ще се започне,и на нас няма да ни се размине.Дали ще повлияе на борсата???Само стой и гледай.Жалкото е,че ще бъдем в числото на участниците...
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение...въпросът не е до къде ще падне SOFIX,а дали изобщо ще го има.....
ти ми приличаш повече на онези бабички по селата които все реват, че нямат пари и все се оплакват, а като им се обади някой ало-измамник и им прибере хилядарките се оказва, че все пак не са били чак толкова зле преди обира
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениещом имаш акции, а не си оптимист защо не ги продадеш???
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеДа,имам акции и на тези нива не бих вложил свежи пари.Мисля,че около 6 месеца не съм осъществявал значими сделки.Времето ще си покаже.Не съм оптимист;
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениеимаш ли акции или си продал?
Коментар
-
Първоначално изпратено от дзаката Разгледай мнениеВсичкото апокалипсари като падне борсата отдавна са продали,като се качи отдавна са купили.Не си от вчера???
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениеимаш ли акции или си продал?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеУсловия за дългосрочно разбирателство не се наблюдават.САЩ ще игнорират ЕС,въпреки че не участват в преговорите.А започне ли се,въпросът не е до къде ще падне SOFIX,а дали изобщо ще го има.Остава надеждата,нали твърдят,че тя последна умира.
Коментар
Коментар