IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• И това ще стане, но може би когато привилигированите станат обикновенни.

Коментар

• 4i40 Лесно е.

Просто трябва да обяви дивиденска програма на основните си акции.
      Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
        Точно над 2,20 ще се появят чужденците. Те обичат да купуват пазар тръгнал към възход
        А който чака цена надолу, ще си остане с празни ръчички и пълни със сълзички очички
        Мажо явно е решил че стига толкова ниски цени

А дано, но надали......

Седя и си мисля, седя и си мисля...( оказва се, че само седя...) какво може да направи Мажо в тази криза на доверието в ХИМ.....( в дребните инвеститори като мен)

1. Ликвидира половината от фирмите дето висят на коридора в сградата на Химимпорт.......
        2. Продава 2-3 големи дружества или част от дружества - примерно завода за биодизел ( много го мразя тоз завод....)
        3. Бута в киреча репата на Батя и да започва излитането... ( пу-пу...да не чуе дявола...)

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
          Далеч е още радоста.Може в рев да се обърне.
          И аз подозирам че ще има рИване, ама кой ще рИве

Коментар

• Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
            В момента всичко е надолу, Хим е просто част от общата тенденция. Ако изгрее слънце на БФБ-то ще видим и тук сериозен ръст. Е, сериозен, сериозен според мен ще стигнем 2.2 лв. За повече не съм много сигурна дали ще имаме сили. Ама това слънце можем да го очакваме след март месец. Нали до края на март ББ трябва да реши ще рекетира ли ПФ-тата или ще ги остави намира. С тия 16 млрд. лв., които успя да вземе може и да им се размине боя за тази година . Според мен като ги оставят да подишат малко спокойно и ще се почнат пак покупките и ръста на БФБ. На чужди инвеститори не се надявам вече.
            Точно над 2,20 ще се появят чужденците. Те обичат да купуват пазар тръгнал към възход
            А който чака цена надолу, ще си остане с празни ръчички и пълни със сълзички очички
            Мажо явно е решил че стига толкова ниски цени

Коментар

• Първоначално изпратено от swot Разгледай мнение
              Ти си чакай март април ако искаш и 2018 , за пф всичко е решено , и горанката и рб казаха твърдо че остава тристълбовия модел ... Рб твърдо няма да се даде... Има и парички вече ..заем..Доколкото чувам единствено умува как да се случва местеното по законов ред на внискире по избор... Така че ти си чакай и ще ги търсиш нагоре
              Абсолютно си прав!!!

Коментар

• Ти си чакай март април ако искаш и 2018 , за пф всичко е решено , и горанката и рб казаха твърдо че остава тристълбовия модел ... Рб твърдо няма да се даде... Има и парички вече ..заем..Доколкото чувам единствено умува как да се случва местеното по законов ред на внискире по избор... Така че ти си чакай и ще ги търсиш нагоре

Коментар

• Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
                  В момента всичко е надолу, Хим е просто част от общата тенденция. Ако изгрее слънце на БФБ-то ще видим и тук сериозен ръст. Е, сериозен, сериозен според мен ще стигнем 2.2 лв. За повече не съм много сигурна дали ще имаме сили. Ама това слънце можем да го очакваме след март месец. Нали до края на март ББ трябва да реши ще рекетира ли ПФ-тата или ще ги остави намира. С тия 16 млрд. лв., които успя да вземе може и да им се размине боя за тази година . Според мен като ги оставят да подишат малко спокойно и ще се почнат пак покупките и ръста на БФБ. На чужди инвеститори не се надявам вече.
                  То без чуждите какъв ли ръст да очакваме само с нашите бг рехави силички?

Коментар

• Първоначално изпратено от DD Разгледай мнение
                    Колега ташко напълнихте ли, защото да не се окаже, че докато пророкува те спад купувате евтини акции? ????
                    Това че пророкувам не ми пречи да купувам.

Коментар

• Първоначално изпратено от DD Разгледай мнение
                      Колега ташко напълнихте ли, защото да не се окаже, че докато пророкува те спад купувате евтини акции? ????

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                        Далеч е още радоста.Може в рев да се обърне.

Коментар

• Далеч е още радоста.Може в рев да се обърне.

Коментар

• Радост за моите очи

Коментар

• Айде, не останаа!
                              М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнение
                                Поради какви причини, някакви мастери, които нямат, непрекъснато реват. При тези цени имали някой, който осигурява такава доходност. Хайде който не му харесва,да си вземе биткоините ида си ги сложи на най-тъмното място.
                                Биткойните не съществуват реално извън виртуалния портфейл. Те са само числа, информация един вид. Може да се материализират под форма на покупка (на нещо си) от някой сайт ...
                                Не е препоръка... !!!
                                "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Working...
                                X