Първоначално изпратено от ivandavidov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
ivandavidov
Първоначално изпратено от hristok Разгледай мнениеБраво, добър оборот през последните дни, активизира се позицията и това се отрази на борсата като цяло. Първи сигнали и преминаване на ниво1,91лв за акция, следва 2,00лв ...и следващото ключово според мен е 2,50лв. Отчета е добър и потенциала е огромен.
Според мен продалите ще съжаляват, но някои се радват и на малкото.. Няма лошо пътят трябва да се разчиства, за да върви нагоре...........
Успех на предприемчивите и позитивни акционери!
Иначе и аз имам малко акции тук. Никога не се знае кога ще изскочи някой заек от тази шапка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от dim11 Разгледай мнениеСпоред мен продалите ще съжаляват, но някои се радват и на малкото.. Няма лошо пътят трябва да се разчиства, за да върви нагоре...........
Ама нали ние дето сме продали. После ще подпираме под 1,7
Това се казва работа в екип.[/QUOTE]
Ще подпреш ама на 2,70 ми се струва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеПродадох днес
Коментар
-
Браво, добър оборот през последните дни, активизира се позицията и това се отрази на борсата като цяло. Първи сигнали и преминаване на ниво1,91лв за акция, следва 2,00лв ...и следващото ключово според мен е 2,50лв. Отчета е добър и потенциала е огромен.
Според мен продалите ще съжаляват, но някои се радват и на малкото.. Няма лошо пътят трябва да се разчиства, за да върви нагоре...........
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеКой ИП е пуснал прахосмукачката - ако може продалите да кажат, моля!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеБатя като купува и продава не говори. Той говори, когато трябва да ви накара вие да започнете да купувате. Дано съм отговорил на въпроса ти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеБатя като купува и продава не говори. Той говори, когато трябва да ви накара вие да започнете да купувате. Дано съм отговорил на въпроса ти.Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dim11 Разгледай мнениеИ аз разкарах 2500 ации с кеф
Остават 20000Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от No money, no credit Разгледай мнениеА Батя защо го няма в тази тема?
Коментар
-
Първоначално изпратено от No money, no credit Разгледай мнениеНякой продадоха и направиха добри пари днес
Остават 20000
Коментар
Коментар