Първоначално изпратено от Grosss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Много е вярно това ! И като че ли застоя при тях пречи на цялата борса да тръгне нагоре по сериозно !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Maslarov Разгледай мнениеПообраха на 0,90 да потегляме нагоре викам аз... тази хартия ми причинява душевна болка заедно с банките.Last edited by Zdravko; 25.03.2021, 17:06.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Maslarov Разгледай мнениеПообраха на 0,90 да потегляме нагоре викам аз... тази хартия ми причинява душевна болка заедно с банките.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
скоро няма да искаш да пишеш....Я всегда буду твоим поводом напиться.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Те не са почнали още чакай да почннат репата
От 80-70 ще е бърозМ.... . ш..... ..й.о!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеИ продажбите ще продължат щото тука котва...
Трябва генерално преосмисляне на отношението към малките за да се върне доверието и интереса иначе при ръст ще се закачат малко спекуланти на руска ролетка, някой ще излязат, а някой ще останат...инвеститори.
От 80-70 ще е бъроз
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеКаква ирония хората продават Хим за да купят Неохим
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от див осорляк Разгледай мнениеКато закрепи неото ще тръгне и сингъл хима. Парите обичат възходящия тренд
Все повече артии могат да се купят с все по-малко париНе спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеКаква ирония хората продават Хим за да купят Неохим
Коментар
Коментар