Първоначално изпратено от radon222a
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениелел4е, кибиците мълчат големите като играят
И спрелият часовник познава по два пъти на ден а ти - един път за месец....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЯхо-о-о-о.
Жалко че тук имам не ного, но какво пък.
странни хора..
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениепри хим-а купуват само през карол .................... поне аз друг ИП не срещам
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеТолкова ти се иска, че чак те боли....
пп Разходи се до съседната улица.....Сигурно ще намериш прИмоции като за тебе....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениепри хим-а купуват само през карол .................... поне аз друг ИП не срещам
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениеа, това е интересен въпрос ................ да видим сега дали двете секретарки са успели да погледнат в платформата ми навряни под бюрото
пп Разходи се до съседната улица.....Сигурно ще намериш прИмоции като за тебе....
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеПрез кой се купува толкова? Да не е някой от чуждите акционери да допълва?
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеПрез кой се купува толкова? Да не е някой от чуждите акционери да допълва?
Коментар
-
Първоначално изпратено от brokerandtrader111 Разгледай мнениеМомчета следите ли внимателно..... Да е жив и здрав ИП, който докарва инвестиции!!!!!!!!! Следете внимателно за да има за вино и уиски!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от brokerandtrader111 Разгледай мнениеМомчета следите ли внимателно..... Да е жив и здрав ИП, който докарва инвестиции!!!!!!!!! Следете внимателно за да има за вино и уиски!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеЗа да добием представа ,за каква сума става дума?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеМай... .Last edited by 2012; 01.04.2015, 15:13.
Коментар
Коментар