Първоначално изпратено от 4i40
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнение5 лв до 10 години?!? аз очаквам поне 25 !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеЗнаете ли, аз вярвам, че тази акция ще струва днешни 5 лв. до 10 г.
Вие какво мислите по този въпрос?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеА аз вярвам, че до 10 години я камилата, я камиларя...
Коментар
-
ivandavidov
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеЗнаете ли, аз вярвам, че тази акция ще струва днешни 5 лв. до 10 г.
Вие какво мислите по този въпрос?
Коментар
-
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнениеНякой пак си даде привилегиите на безценица.
1000бр.привил.на 1.661лв.струват 1661лв
1661лв.купуват 1186бр.обикновени при 1.400лв.
след година всички химки ще са на еднаква цена,но 1000бр. 6C4P ще имат и 277лв.дивидент за ф.л.(бруто 292лв.)
Ако допуснем,че след година цената на CHIM е 1.661лв.,то 1186бр.=1970лв..а 1000прив.са =1661+277=1938лв.(една част платими 2017г.вероятно)
Колкото по-високо е очакването за ръст на цената,толкова по-изгодни са обикн.
При цена от 1.40 след година прив.са по-добър вариант-ще имат сумарна печалба от 1%
Горното не е препоръка за търговия с акции на CHIM и производните му
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение-ТанкИу пийпьул !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнениеЗадавихме двигателя май...
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеТвоята работа "гузен негонен бяга"
Нямах предвид САМО теб, но щом се припознаваш значи има защо.
Мнението просто беше след твоите, като те гледам се чувстваш задължен да отговориш на всички мнение пуснати през деня е не допринасяш с нищо за качеството на разговорите.
Както и да е успех Ви желая!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеПитай столипинския не мен.
Нямах предвид САМО теб, но щом се припознаваш значи има защо.
Мнението просто беше след твоите, като те гледам се чувстваш задължен да отговориш на всички мнение пуснати през деня е не допринасяш с нищо за качеството на разговорите.
Както и да е успех Ви желая!
Коментар
-
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнениеЦитат:
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
дай да видим няколко скрийншота на сделките когато си продал с "16-17 ст горница"
просто така за статистиката
хихихи
Ето го и статистика.Ти ли си бил бре?Така кажи да знаем.В началото на април там търси сделките.После вземи ги постни че това добре го умееш.Между другото си отбелижи в тефтера че вчера на 1000 бр на 1.433 аз съм ги купил.После ще ди ги продам на 1.60 и нещо ако имаш с какво да купуваш .
30.04.2014 Ташунко със сапа. Хем тъп, хем нагъл, хем късопаметен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеАбе що не си пишете на лични, не сме длъжни да ви четем писанията.
Отваряш темата с надежда да прочетеш нещо смислено пък то само мерене
Коментар
Коментар