If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Акцията е супер за спекулация..... напълно чиста от фундамент и понякога прави интересни движения и в 2-те посоки.... без цел и причина.... абе ЧИСТА АКЦИЯ отвсякъде
Мажовците/директорите може би това целят
Държи се флагмана... Още е в предверието на чакалнята за чистите. Самата чакалня е под 40стинки, а Ще стане хартишката чиста, ако влезе в зоната на чистите - под 20стинки, айде с инфлацията да сложим едно ДДС и да вдигнем границата на 24стинки.....
без препоръки
Акцията е супер за спекулация..... напълно чиста от фундамент и понякога прави интересни движения и в 2-те посоки.... без цел и причина.... абе ЧИСТА АКЦИЯ отвсякъде
Мажовците/директорите може би това целят
М. Иванов е изпълнителен директор на ХИМ. ( Ся, кво изпълнява е друга бира...)
Мистър Керезов е шеф на Управителния съвет. ( Ся, кво управлява е друга бира...)
А стига бре !
Верно ли ...?
Аз се съмнявам това да са истинските мажовци...Все ми се струва, че има руска намеса в този бизнес и докато не мина патакламата с Украйна, ще има снишаване на групата. Ако станат много големи я шишо, я биби, я големия брат зад океана ще потърси как да се отнемат активи.
По-лошо е. Това са истинските си мажовци. Но хич не им пука. А на другите в управлението още повече. Те си живеят в 80-те години на миналия век. За тях е срамно да се комуникира с миноритарните. За тях е срамно да им се иска обяснение за трагичното представя не дружеството. Дори не могат да си представят в главите, че само с едно по-прозрачно управление и добра комуникация с миноритарните цената ще е тройна (при същите финансови резултати). Ако пък решат да проверят кога за последно са давали дивидент и отново започната да дават... Хайде стига, че нещо се размечтах. Та така е, с това управление, толкова...
Мистър Керезов е шеф на Управителния съвет. ( Ся, кво управлява е друга бира...)
А стига бре !
Верно ли ...?
Аз се съмнявам това да са истинските мажовци...Все ми се струва, че има руска намеса в този бизнес и докато не мина патакламата с Украйна, ще има снишаване на групата. Ако станат много големи я шишо, я биби, я големия брат зад океана ще потърси как да се отнемат активи.
А стига бе !
Верно ли не са истинските мажовци ?
Ако не са още по лошо, защото това е публична компания ! Какво общо има руската намеса можеш за разкажеш повече, защото цената на акцията не от вчера или днес е такава !
Колега не знам от колко време си на борсата, но обяснения защо положението е такова е давано много пъти ! Основната причина е мажоритаря ! Така е в още няколко компании с подобни или същите собственици !
А стига бре !
Верно ли ...?
Колега не знам от колко време си на борсата, но обяснения защо положението е такова е давано много пъти ! Основната причина е мажоритаря ! Така е в още няколко компании с подобни или същите собственици !
Целият управителен съвет е пълна трагедия. На ОС Миролюб Иванов не знаеше как работи обратно изкупуване, кога за последно са плащали дивиденти т.н. Мислеше си, че само миналата година и тази не са давали дивидент. Като му се предложи да направят обратно изкупуване и да подобрят управлението на компанията, след което да продадат обратно закупените акции и да реализират печалба за холдинга. Гледа, гледа и каза, че са доволни от сегашната печалба на дружеството и не им трябват подобни стъпки...
Абе като цяло цветарка от Женския пазар да сложиш в ръководството, ще се справи по-добре...
За какво помпане става въпрос ? 2 стотинки нагоре и 3 надолу.
Цената се държи все едно е на дружество в технически фалит.
Нищо не разбирам....
Коментар