Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеКак ,как като си купят рязко ще ги качат и ни Боко ги интересува ни Бойковица.
Парата прай фукарата, а ние малките гледаме постоянно международното положение и
световният мир.
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеИ докато се питаме .... как мислиш ще действат тия дето няма да се питат ?
Парата прай фукарата, а ние малките гледаме постоянно международното положение и
световният мир.
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеИ като се публикуват положителните резултати от стрес тестовете какво правим ?The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеще се питаме дали са истински.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеИ като се публикуват положителните резултати от стрес тестовете какво правим ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНи ми пука на колко са записвали....
Знаеш ли защо ,времената са други....
И ДБ записваха на 33 евро но сега са на 17 ....да не ти цитирам коба ,уникредит и т.н
Идват резултати на стрес тестове ....стрес ги тресе....шефовете на банки...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениемай си забравил, че тези които крепяха цената на левче записаха сами увеличението на капитала на 1,50
Знаеш ли защо ,времената са други....
И ДБ записваха на 33 евро но сега са на 17 ....да не ти цитирам коба ,уникредит и т.н
Идват резултати на стрес тестове ....стрес ги тресе....шефовете на банки...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Кое ше свърши ...вижда се че падна подкрепата под лефче ....
Вижда се желанието на тези който купуваха милиони бройки на лефче да излизат....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеССВ е бил на 55 ст ,хим на 60 и нещо...
какво му пречи да бъде пак....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеНе съм ,наблюдавай играта днес и утре.Хубавото ,че вече е към края си и скоро ще
свърши.
Кое ше свърши ...вижда се че падна подкрепата под лефче ....
Вижда се желанието на тези който купуваха милиони бройки на лефче да излизат....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеНе съм ,наблюдавай играта днес и утре.Хубавото ,че вече е към края си и скоро ще
свърши.
ти знаеш какво ще се случи днес и утре
я, разкажи какво ще пише във вестника след 2 дни
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеССВ е бил на 55 ст ,хим на 60 и нещо...
Сега ако има пак може пак да има такива цени. Но това което гледам такъв няма.Bulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеКак става това връщане не знам, ако няма голям продавач? Да натиснат още и да си върнат дори и 2 и тройно по евтино - Хим на 40 ст, ЦКБ на 30 ст няма да е зле аОборота може да по 10 хиляди на ден, ще е интересно да чакаме още 5-6 г. така
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениенещо си се объркал ............................... те на 1 лев крепяха цената при ЦКБ
свърши.
Коментар
Коментар