По тая позиция става още по трагично.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеИ определението за боклук/шит на бат Тони е... ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениее ти пък не виждаш ли фигурата?
Аз виждам глава, рамене.... не ги ли виждаш? А и няколко инвеститУрски крака на раменете и с*кс с*кс с*кс
Класическа фигура от тех. анализа на хим боклуците!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениее ти пък не виждаш ли фигурата?
Аз виждам глава, рамене.... не ги ли виждаш? А и няколко инвеститУрски крака на раменете и с*кс с*кс с*кс
Класическа фигура от тех. анализа на хим боклуците!!!
ролетката да не я нагласиха за 500 зелено
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеТо бива потапяне ама от 2.20 на1 лв си е направо потъване.Време е да се смени името от Флагман на нещо друго.Това име звучи несериозно след като артията закопа толкова активни играчи.
Класическа фигура от тех. анализа на хим боклуците!!!Last edited by tony1975; 03.04.2016, 20:49.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеПо пазарна капитализация са ги избирали.Догодина 10лв и директно в индекса
С тая цена 1,12 лв. кой те взема насериозно?
виж какво съм писал в оптимизма
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениеонзи аптекарски скелет по-малко ли смърди?
С тая цена 1,12 лв. кой те взема насериозно?Last edited by Grosss; 01.04.2016, 21:47.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеТези ни усмъртиха борсата, за да се търгуват само техните избушеняци. По-добре да не се доближават, че ще опорочат и това ново начало!
Коментар
-
Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнениеХимимпорт извън индекса на SEE Link, три наши компании по - добре оценени.
Г-н Керезов явно няма възможност да пише на този етап, някой друг?
Тези ни усмъртиха борсата, за да се търгуват само техните избушеняци. По-добре да не се доближават, че ще опорочат и това ново начало!Last edited by tony1975; 01.04.2016, 21:10.
Коментар
-
Химимпорт извън индекса на SEE Link, три наши компании по - добре оценени.
Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение2015 г. е теглен кредит в размер на 60 млн. лв. от Уникредит (3М СОФИБОР) 4.9%. По - надолу в отчета "Краткосрочни вземания от собственици" нарастват от 98 млн. на 176 млн.
Някой може ли да допълни за какво са тези операции?Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнениеЩе съм благодарен, ако пише. Аз не успях да намеря пълна информация и не искам да правя необосновани догадки.
една компания, която държи на прокламираният си авторитет и вездеучастие почти всеки един отрасъл на икономиката, би поддържала публична информираност за развитието и плановете за бъдещо развитие на дружествата си. но.... това е Булгаристан, също така и "безветрие", както някои го определят.
партенките на БФБ станаха прекалено много!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениег-н Алексадър КерезовМнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение2015 г. е теглен кредит в размер на 60 млн. лв. от Уникредит (3М СОФИБОР) 4.9%. По - надолу в отчета "Краткосрочни вземания от собственици" нарастват от 98 млн. на 176 млн.
Някой може ли да допълни за какво са тези операции?
Коментар
Коментар