Първоначално изпратено от ярък
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ярък Разгледай мнение
А стига бре !
Верно ли ...?
Аз се съмнявам това да са истинските мажовци...Все ми се струва, че има руска намеса в този бизнес и докато не мина патакламата с Украйна, ще има снишаване на групата. Ако станат много големи я шишо, я биби, я големия брат зад океана ще потърси как да се отнемат активи.
Верно ли не са истинските мажовци ?
Ако не са още по лошо, защото това е публична компания ! Какво общо има руската намеса можеш за разкажеш повече, защото цената на акцията не от вчера или днес е такава !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
Колега не знам от колко време си на борсата, но обяснения защо положението е такова е давано много пъти ! Основната причина е мажоритаря ! Така е в още няколко компании с подобни или същите собственици !
Верно ли ...?
Аз се съмнявам това да са истинските мажовци...Все ми се струва, че има руска намеса в този бизнес и докато не мина патакламата с Украйна, ще има снишаване на групата. Ако станат много големи я шишо, я биби, я големия брат зад океана ще потърси как да се отнемат активи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
Колега не знам от колко време си на борсата, но обяснения защо положението е такова е давано много пъти ! Основната причина е мажоритаря ! Така е в още няколко компании с подобни или същите собственици !
Абе като цяло цветарка от Женския пазар да сложиш в ръководството, ще се справи по-добре...
- 8 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ярък Разгледай мнение
За какво помпане става въпрос ? 2 стотинки нагоре и 3 надолу.
Цената се държи все едно е на дружество в технически фалит.
Нищо не разбирам....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеВсеки опит за изкуствено помпане на акцията води след себе си до по-дълбоко дъно.
Цената се държи все едно е на дружество в технически фалит.
Нищо не разбирам....
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеВсеки опит за изкуствено помпане на акцията води след себе си до по-дълбоко дъно.
- 1 like
Коментар
-
Мдааа, сега може да ви разкаже приказката за алигатораLast edited by Спекулант79; 09.02.2024, 00:00.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениене се притеснявайте за полки
чесно казано без твое присъствие тук беше доста скучно, липсваше ми най-вече оптимизма ти.
Много тонаж държа тук и след като изчезна, започнах да губя оптимизъм.
Радвам се, че се върна и успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 19_12 Разгледай мнениеТези които продават на настоящите нива, в скоро време ще пишат в темата и ще се самоуспокояват, че "акцията пак ще падне".
Не е препоръка, имам акции!!!
А сега караш само мъки
Коментар
-
Първоначално изпратено от конан Разгледай мнениеКакво става тук. Някакви големи пакети.Last edited by AF Debugger; 26.01.2024, 10:57.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар