IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Арома Риъл Естейт АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
    Много евтино ги даваш, ще видим, аз имам по-малко
    Еми скромно момче съм.. на по 5 пъти върху инвестицията съм доволен

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
      То големината е относително понятие, но с тия 5 885 акции на аска съм аз и си чакам справедливата цена от мажо
      Много евтино ги даваш, ще видим, аз имам по-малко

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
        То големината е относително понятие, но с тия 5 885 акции на аска съм аз и си чакам справедливата цена от мажо
        Мисля ,че и по-вече ще ти даде.

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
          Тук още няма становище на КФН, но и корекцията бе внесена мисля седмица по-късно..
          Има ли по-големи акционери останали тук?

Коментар

• Тук още няма становище на КФН, но и корекцията бе внесена мисля седмица по-късно..
            Има ли по-големи акционери останали тук?

Коментар

• Днес изпратих ново писмо до КФН..Моля с тези аргументи изпратете и Вие

Коментар

• Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение
                Тези наистина са кретени!

До СД на Арома Риъл Истейт АД:
                Балон на пазара на НИ бе 2007 - 2008 г. след това се спука и когато Вие оценявахте недвижимостите 2011 г във връзка със отделянето от Арома АД, то ва бе периода на дъно на пазара на НИ, който следващата година започна да се възстановява, т.е. Вие разполагахте с тогавашната оценка от 9 млн. лв., отразяваща срива цените! Към момента в пост-кризисния период възстановяването на пазара доведе до пивишаване на цените на НИ. Меко казано е глупова да говорите за сриващи се цени в момента, 2015 година е все пак, и цените отдавна се стабилизираха и тренда се обърна! Забравете за балонизирания пазар на НИ!
                Ако искате да придобиете акциите на двете компании на тези "спарведливи "цени, просто сте се объркали в доста сериозна степен, което показва невъзможност за оценка на текущата ситуация, която може да се опише в най-общ план със следното: Надзорът е под сюществен натиск, след като се откруха доста пробойни в познадзорните дружества, което доведе до съществен натиск за реализиране на основната дейност на КФН, а именно защите антирисите на миноритарните акционери! Търговото ще бъде окончателно забранено за публикуване, и това трябва да Ви замисли по отношение на справедливата цена, която трябва да се доближи в максимална степен до нетната стойност на акция! Всъщност не би следвало да е проблем да се добави и премия, тъй като обект на търговото е много малка част от капитала, под 10% и може да си отпишете дружеството!
                Запомнете, сега сме 2015 г, а не 2009 година![/QUOTE]

Никаква срам нямат Луканови, КФН трябва да ги глоби за пазарна манипулация, а тези оценители да им вземат лицензите.

Коментар

• [/QUOTE]

Тези наистина са кретени!

До СД на Арома Риъл Истейт АД:
                  Балон на пазара на НИ бе 2007 - 2008 г. след това се спука и когато Вие оценявахте недвижимостите 2011 г във връзка със отделянето от Арома АД, то ва бе периода на дъно на пазара на НИ, който следващата година започна да се възстановява, т.е. Вие разполагахте с тогавашната оценка от 9 млн. лв., отразяваща срива цените! Към момента в пост-кризисния период възстановяването на пазара доведе до пивишаване на цените на НИ. Меко казано е глупова да говорите за сриващи се цени в момента, 2015 година е все пак, и цените отдавна се стабилизираха и тренда се обърна! Забравете за балонизирания пазар на НИ!
                  Ако искате да придобиете акциите на двете компании на тези "спарведливи "цени, просто сте се объркали в доста сериозна степен, което показва невъзможност за оценка на текущата ситуация, която може да се опише в най-общ план със следното: Надзорът е под сюществен натиск, след като се откруха доста пробойни в познадзорните дружества, което доведе до съществен натиск за реализиране на основната дейност на КФН, а именно защите антирисите на миноритарните акционери! Търговото ще бъде окончателно забранено за публикуване, и това трябва да Ви замисли по отношение на справедливата цена, която трябва да се доближи в максимална степен до нетната стойност на акция! Всъщност не би следвало да е проблем да се добави и премия, тъй като обект на търговото е много малка част от капитала, под 10% и може да си отпишете дружеството!
                  Запомнете, сега сме 2015 г, а не 2009 година!

Коментар

• От плана за отделянето от 2011

Коментар

• Значи преди 3 години пак поръчана от тях оценка изкарва имотите за 9 млн., а днес е 3,3 млн... смях

Коментар

• Безочлива работа, Комисията посмъртно няма да ги пусне, защото ще си навлече сериозен скандал.

Коментар

• Излезе верния файл, по-зле 0,873

Коментар

Да, тези са пълни тъпаци!
                            верно, нищо не им е като хората. изберете българското

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                              О, да, в бързината не обърнах внимание на файла, иначе е от името на риъл истейта в бюлетина е съобщението
                              Да, тези са пълни тъпаци!

Коментар

Обълкали са и са пуснали цената и становището за Арома АД!
                                О, да, в бързината не обърнах внимание на файла, иначе е от името на риъл истейта в бюлетина е съобщението

Коментар

Working...
                                X